Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én újat vennék.
hello
köszike srácok
főleg túra, és utca, pálya csak néha, 3 alkalom volt most is a nyáron, de állandóan mocival megyek mindenhova
viszont én autópályán kenem főleg Debrecen felé, nem a régi 4-esen
az is pálya?!
:))))
de a viccet félre téve, akkor 2 részes

gondolom csak újat vegyek?!
Kérdés mihez kell.... kétrészes ruha előnye, hogy ha túrázol, vagy utcai motorozásra használod, egyszerü levenni állt a tetejét ha megállsz, vagy ha rohansz, farmer (térdproti) és borkabát komboba is nyomhatod (nem papucs rövidnaci börkabát). És az összecipzározásnak köszönhetően eséskor is tartania kell, persze nem annyira garantáltan mint az egyrészes....
egyrészes előnye, ha versenyzel, vagy pályázol, kurvára tart, prokót könyebb beletenni, eséskor maximális védelmet ad, iszony komfortos. Viszont ha túrázol, imával kezdj h ne jöjjön rád a barnázás, mert az kurva élet h szarni nem tudsz benne, csak ha alsógatyára levetkőzöl. Valamint igaz lehajtani le tudod ha sétálsz vagy megálsz túra közben, de az nem a legkedvezőbb a ruhának meg neked se h hátul figyeg a teteje... szoval közút kétrész pálya egyrész, hol használod többet. 100 kb elég lesz, de csúcsmodellre ne számits. Ennyiért egy és két részest is biztos találsz.
A kétrészes szerintem utcára praktikusabb.
100 körül már kapni márkásat,sok akció van.
cső
adjatok tanácsot egy vagy 2 részes bőrruhát vegyek?
és 100 ezer elég e?
Alpinestars SMX 4-5 alkalommal használt szép állapotban lábszagmentesen:) sajna rám nagy...Bolti árának pont a feléért vihető:30eft
É is ilyenbe versenyzek!
Hali srácok! 43-as cross csizmát keresek 15e körül, ami jó állapotban van és valakinek felesleges! Ide is irhat vagy mailcim az adatlapomon!
Eladó egy IXS HX 603 Sisak!
Karbon, kevlár, üvegszál! kivehető bélés! Új!
M-es méret.

Ára: 45.000 Ft
Üdv!Van egy féléves Dainese Carbon csizmám 42-es méretben 20E Ft. bali105@t-email.hu
Bocs a dupláért, de kimaradt az ár.

2009 decemberében, Super Zone-ban vásárolt, (még garanciális) 52-es méretű, minden szempontból tökéletes állapotban lévő, kétrészes bőrruha eladó.
Kb 5-6 alkalommal használtam, mire beláttam, hogy kicsi. (182cm, 78kg)
Nincs benne 1000 km sem. Nem nyúlott, nem bogaras, nincs meggyűrődve... A koptató rajta sem volt. Mivel van Berik nyári aláöltözőm, még bele sem izzadtam.
Mindezek miatt az ár FIX 100.000 Ft!
Ha olcsóbban szeretnéd, kérlek ne keress! Köszönöm.

Megtekinteni, felpróbálni, átvenni egyeztetést követően Esztergomban, Komáromban, Budapesten lehet.
Már késő, ingyen elvittem, ne is hirdesd tovább!
:-)

köszi, hogy szóltál!
kopipészteltem máshonnan. nagy pirospont magamnak

Amúgy 100.000 Ft.
Szia!

Nekem megfelel az általad "írt" ár, érdekel! Mikor és hol találkozzunk?
2009 decemberében, Super Zone-ban vásárolt, (még garanciális) 52-es méretű, minden szempontból tökéletes állapotban lévő, kétrészes bőrruha eladó.
Kb 5-6 alkalommal használtam, mire beláttam, hogy kicsi. (182cm, 78kg)
Nincs benne 1000 km sem. Nem nyúlott, nem bogaras, nincs meggyűrődve... A koptató rajta sem volt. Mivel van Berik nyári aláöltözőm, még bele sem izzadtam.
Mindezek miatt az ár FIX!
Ha olcsóbban szeretnéd, kérlek ne keress! Köszi

Megtekinteni, felpróbálni, átvenni egyeztetést követően Esztergomban, Komáromban, Budapesten lehet.
Hello!
Érdeklődnék a csizma után, megvan még? Felvettelek MSN -re is de valamiért nem működik.
Az ára:40000Ft., 41-es méret.
Posta is megoldható!
Eladó Berik bőrruha(52-es méret) és Renox vadiúj bőrdzseki(50-es méret)
Irányár:85eft/25eft
Érdeklődni:30/9089573 illetve balu88@mailbox.hu
fasza. a merete es az Ara edekelne,mar csak
Eladó egy Sidi Vertigo csizma 42-es méretben megkímélt keveset használt fehér koptatókkal!
Ár: 40.000Ft

http://kepesmotor.hu/verseny_s...

és egy Arlen Ness kesztyű M-es méretben!

06 30 963 67 42
itt látható a csizmáról a képek
Eladó Berik kesztyű, és Probiker csizma.

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...