Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz!
írtam mailt.

Z
Abban mostam eddig is. Két mosást ki is bírt gond nélkül és az átázással sem volt gond. Csakhát ugye ki is ment a fejemből a fujkodás és gondoltam most kipróbálok vmi direktbe olyan mosószert, ami elvégzi a feladatot.
Ha hétvégén lesz jó idő és esetleg gurulunk a többiekkel, akkor max. felveszem a bőrcuccot, oszt jó napot.
ZolcsiBácsi!
valami ilyesmi emlékeim szerint..piros ezüst fekete..ahogy látom mások 35-45 közt árulják itten..és el merem adni ujnak..természetesen pofon jár hozzá ha nem ,akkó 20000.-
nyugodtan mosd gépben, de utána impregnáló spray kell rá, akkor is ha ezt kézzel mosod.
nem szabad mosógépbe mosni a kordura kabátot
valamit csinál vele amitől esőbe be fog ázni
csak kézzel
malacokra csere még aktuális?
Köszi a választ!

Mosogépes lesz a dolog aszem, mert elég piszkos, bogaras, ha jól rémlik. Bár ha belegondolok a múlt pénteki sz@rrá ázásba, lehet az eső sok piszkot kimosott. Mert, aki hülye és elfelejti leimpregnálni, az úgy jár mint én!
Hi!
A csimmáról van kíp?

köszi!
Új Nitro N1700VF több méretben,utolsó darabok most 49900 helyett csak 23000 Ft-ért!
Sharp törésteszten mind az 5-ot megkapta!
Üvegszálas héj,dupla D gyűrűs csat,dupla szellőző,kivehető-mosható antiallergén bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock előkészítés,letéphető fólia mint az F1-ben!
Elérhető darabok:XXS,S,M,XL,XXL

Kérdéseddel keress bátran!
Postai utánvét megoldható!
de mér iderakni nem tud...
cép, óccó, tucat ninc, elvisze!
Kawacaki Cécéer Néccá
Fasza gatya,olcsón,valakinek?
link
Goretexes kabátomat mostam ki benne nekem működött!

Kádba engedsz (vagy kis lavórba ) langyos vizet beleöntöd a cuccost, jól elkevered. Aztán kézzel megmártogatod a kabátot. (Így ajánlották a boltba) Természetesen ha koszos a motoros kabát akkor valszeg mosógépben kell kimosni ugyanígy! Öblítőt ne tegyél hozzá!
jájjbázmeg.....eeeflejtettem.. akurvaszádat,kicsit szerteszórt vagyok Dainese má elkelt..marad a csimma meg a protkó sry

Akkor most mi van?
Dainese TT72..női 42 es...49.000.-na?na?na?
ne kelljen má Pohit arcúcsapnom avval a 40 es Diadora uj csizmával amit 17.957.-ft-ért még mellé adok,mert akkor kénytelen leszek Beardoki fejére rákötni azt a Dainese gerincvédőt,mer ugyis csak ott éri át-amit egyébként 2.8 üveg csivaszért/persze nem a kicsiért,merugy sosenemrúgokbe/ akárkinek általelküldök-cigány nemzetiségűeknek nem mert őket nem juttathatom előnyös helyzetbe-csobánat a diszkriminációért,de leseszarom- mert 2011 től nekem kell a segély hála: ezt elkúrtuk nemkicsit de nagyon bá'nak-na mostveszeklevegőtmerazéaznekemiskell-hööööööö--na szóval:

VÁSÁRÓLLYATOKMÁÁÁ
Egy SHOX motoroskabát eladó! Ha érdekel küldök képet
Impregnálás terén ezt sikerült beszereznem:

http://www.mountex.hu/termek/1...

Vki használt ilyet már? Tapasztalat?
Eladó Spool bőrruha, piros-fekete, kb 165cm-60kg emberre jó, termobéléssel, postázni is tudom!
Ár: 35 000Ft Érdeklődni:hxandras@freemail.hu
Valaki nemtud esetleg jó áron térdgépet? vagy valami profibb térdvédőt? (EVS)
Használt is jó lenne...
Alpinestars GP pro-k eladóak 25.000:
Az Astars overálok hogyan viszonyulnak méretileg a többihez?Szűkebbek 1számmal?
Van még egy eladó nyári kordura dzsekim, felprotektorozva, mivel boltban protektor nélkül árulták, de én tettem bele mindenhova protektorokat (váll, könyök, gerinc) L-es méretű a dzseki. 10ezer ft az ára.