Köszi, közben találtam az fc-moto-n 200 EUR-ért.
Az adott típus érdekel, mivel egy ukrán kollégának lesz. Egyébként nagy gazdasági válság van ideát. Olyannyira, hogy továris most vásárolt tőlem 99 eFt-os HJC bukót.
A legtutibb folyékony mosószerrel kimosni (féladagnak elég a dzseki) és öblítőnek tedd mellé az impregnáló öblítőt, vagy ha még jobbat akarsz, akkor kimosod öblítővel és utána a kábda beáztatod az impregnálóba, majd szárítás. Így lesz legtovább hatásos az impregnálás. De a Nikwax leírása az irányadó mindenképpen. És nekik van minden anyagra (még papírtérképre is) impregnálószerük.
Sima Honda Racing dzseki. Nem hiszem, hogy goretex, mert sehol nem találtam benne a feliratot, sőt a szallerbeck oldalon (webshop) megtaláltam - legalábbis kinézetre (az enyémen 6 szellőző van és belső zseb is) - és mellette a leírásban sem szerepel, hogy az lenne.
Szia!
Persze, nem kell feltétlenül licitálni!
Kabátunk van sok féle, pont csizma-kesztyű nem sok, csak egy-egy darab.
Az aktuális kínálat egy része a vaterán itt: Vatera link a termékeimhez
A kesztyűk pl nincsenek fent, de tudok mutatni.
Írj egy e-mailt, elérhetőség az adatlapomon! Vagy 06-70 kilenc harminchárom hét három 39.
Szia Csutka!
Én most keresek csizmát, kesztyűt, kabátot, stb.. az első kettő lenne sürgősebb. Van?
Engem a liciten kívüli módszer érdekelne, esetleg van lehetőség megnézni a dolgokat?
Köszi!
Z
Ezt nem ismerem, de ha bemész egy hegymászóboltba, akkor keress Nikwax termékeket, sokszor bizonyított márka, mindenféle anyagra van impregnálószerük. Ha a cordurád GoreTex, vagy valami hasonló lélegző membrános, akkor meg pláne!
Cordura impregnálásához mit ajánlotok? Eleve olyan mosószert, ami elvégzi ezt a feladatot is és nem kell külön megcsinálni vagy jobb, ha mosás után külön le van kezelve?
Kicsit megkésve, de talán nem túl későn...
Még 2004-2005 környékén vásároltam az RMC-nél az én protektor-ingem.
2-3 évig krosszoztam benne, majd miután utcai motorom lett ezt használom utcán is.
Véleményem szerint ez a megoldás tartja ott a protektort ahol annak lennie kell, és esés esetén sem mozdul nagyon el.
Kint terepen többször vizsgázott jól.
Aszfalton még nem jött el az ideje a vizsgának.
Lassan kidobós lesz mert a háló megadta magát.
A méret itt is nagyon fontos!
Nem túl könnyű fel és le venni, de amikor fent van észre sem lehet venni.
Én a kulcscsont védőt levettem az utcai használatnál.
Már csak a minőség ami kérdés: a csatolt képen egy UFO van, szerintetek egy olcsó, NONAME cuccba a műanyag alatt mi van?
Én úgy használom, hgy a Cordura kabátból kiszedtem a bélést + puha protikat és protektor ingre veszem fel a "kibelezett" kabátot.
+ 1 dolog az AUNER-nél van hölgyek részére kialakított.
Ez a saját véleményem és tapasztalatom.
Annyi biztos, hogy csúszás esetén a bőr adja legjobb védelmet.
De ütés ellen protektor kell, kemény külső puha belső résszel.
En regen hasznaltam Nolan N92-t (2002-2004, kompozti, nem muanyag). A minoseg jo volt, a design ugyszinten, viszont ami megkeseritette a hasznalatat: a zajossaga. A masik problemam volt vele, hogy nagyobb sebessegnel (120 felett) nyomta lefele a sisakot a szel.
Persze ez regen volt, most mar tuti sokkal jobbak.
Ajánlom figyelmedbe ezt is: http://sharp.direct.gov.uk/tes...
Ha érdekel ennél biztonságosabbat tudok neked olcsón,számlával garival,keress meg e-mailben.Ott van az adatlapomon.
Nekem Marushin 999nx-m volt és ez után váltottam Nolanra.
Ha tényleg csendeset akarsz akkor Schubert! Azonban pl a C2 belseje nem mosható csak az arcpárnákat lehet kivenni és nekem nem jött be a formája.
N90 választottam városban nagyon tuti 40 fokban kinyitni, van benne napszemüveg, alapból Pinlockos a plexi a gyorscsat egy kicsit furcsa volt a D gyűrűk után de hamar meg lehet szokni. Szél zaj van benne (a napellenző nyitó szerkezete turbulenciát generál és ezt hallani) ha oda teszem a kezem akkor csendesedik. Az N103 állítólag hangosabb (Euromotrban mondta fű alatt a srác) Én még gondolkodom egy n-com rendszeren is mert sokat túrázunk bár arany árban van de szeretek beszélgetni zenét hallgatni útközben. Ha érdekel tudok hazai áraknál kedvezőbb beszerzési forrást (és is tőle vettem az itthoni árnál több 10.000Ft val olcsóbban.)
üdv.
Nem vagyok ezzel a típussal annyira képben, de itthon cheaser néven megy akciósan 100-ért.......elméletileg megéri. A kereslet már nagyon visszaesett, szezon vége felé járnak egyesek....tehát inkább akkor vedd meg ha neked kell.
Az adott típus érdekel, mivel egy ukrán kollégának lesz. Egyébként nagy gazdasági válság van ideát. Olyannyira, hogy továris most vásárolt tőlem 99 eFt-os HJC bukót.
link
Bocsi a zavarásért! Köszi!
Sima Honda Racing dzseki. Nem hiszem, hogy goretex, mert sehol nem találtam benne a feliratot, sőt a szallerbeck oldalon (webshop) megtaláltam - legalábbis kinézetre (az enyémen 6 szellőző van és belső zseb is) - és mellette a leírásban sem szerepel, hogy az lenne.
Alábbi csizmára keresek beszerzési forrást:
Alpinestars S-MX R Boots Black 09, 45-ös méret
Persze, nem kell feltétlenül licitálni!
Kabátunk van sok féle, pont csizma-kesztyű nem sok, csak egy-egy darab.
Az aktuális kínálat egy része a vaterán itt:
Vatera link a termékeimhez
A kesztyűk pl nincsenek fent, de tudok mutatni.
Írj egy e-mailt, elérhetőség az adatlapomon! Vagy 06-70 kilenc harminchárom hét három 39.
Én most keresek csizmát, kesztyűt, kabátot, stb.. az első kettő lenne sürgősebb. Van?
Engem a liciten kívüli módszer érdekelne, esetleg van lehetőség megnézni a dolgokat?
Köszi!
Z
Cordura impregnálásához mit ajánlotok? Eleve olyan mosószert, ami elvégzi ezt a feladatot is és nem kell külön megcsinálni vagy jobb, ha mosás után külön le van kezelve?
Erről: http://sonax.hu/index.php?modu... mi a véleményetek? Esetleg tapasztalat?
Előre is köszi a segítséget!
M-CAX csizmához keresnék csatot.
Protektor ing témában.
Kicsit megkésve, de talán nem túl későn...
Még 2004-2005 környékén vásároltam az RMC-nél az én protektor-ingem.
2-3 évig krosszoztam benne, majd miután utcai motorom lett ezt használom utcán is.
Véleményem szerint ez a megoldás tartja ott a protektort ahol annak lennie kell, és esés esetén sem mozdul nagyon el.
Kint terepen többször vizsgázott jól.
Aszfalton még nem jött el az ideje a vizsgának.
Lassan kidobós lesz mert a háló megadta magát.
A méret itt is nagyon fontos!
Nem túl könnyű fel és le venni, de amikor fent van észre sem lehet venni.
Én a kulcscsont védőt levettem az utcai használatnál.
Már csak a minőség ami kérdés: a csatolt képen egy UFO van, szerintetek egy olcsó, NONAME cuccba a műanyag alatt mi van?
Én úgy használom, hgy a Cordura kabátból kiszedtem a bélést + puha protikat és protektor ingre veszem fel a "kibelezett" kabátot.
+ 1 dolog az AUNER-nél van hölgyek részére kialakított.
Ez a saját véleményem és tapasztalatom.
Annyi biztos, hogy csúszás esetén a bőr adja legjobb védelmet.
De ütés ellen protektor kell, kemény külső puha belső résszel.
Üdv
Mihu
Kérheteke egy elérhetőséget.
Üdv
Mihu
Persze ez regen volt, most mar tuti sokkal jobbak.
http://sharp.direct.gov.uk/tes...
Ha érdekel ennél biztonságosabbat tudok neked olcsón,számlával garival,keress meg e-mailben.Ott van az adatlapomon.
Nekem Marushin 999nx-m volt és ez után váltottam Nolanra.
Ha tényleg csendeset akarsz akkor Schubert! Azonban pl a C2 belseje nem mosható csak az arcpárnákat lehet kivenni és nekem nem jött be a formája.
N90 választottam városban nagyon tuti 40 fokban kinyitni, van benne napszemüveg, alapból Pinlockos a plexi a gyorscsat egy kicsit furcsa volt a D gyűrűk után de hamar meg lehet szokni. Szél zaj van benne (a napellenző nyitó szerkezete turbulenciát generál és ezt hallani) ha oda teszem a kezem akkor csendesedik. Az N103 állítólag hangosabb (Euromotrban mondta fű alatt a srác) Én még gondolkodom egy n-com rendszeren is mert sokat túrázunk bár arany árban van de szeretek beszélgetni zenét hallgatni útközben. Ha érdekel tudok hazai áraknál kedvezőbb beszerzési forrást (és is tőle vettem az itthoni árnál több 10.000Ft val olcsóbban.)
üdv.