Eladó a képeken látható Hein Gericke protektoros bőrdzseki. nagyon keveset használtam. 42-es méret, kb 166-170cm-es 50-55kg-os személyekre jó. Ára 17E ft. Csere is érdekel protektoringre vagy vászondzsekire.
Jó ötlet, köszönöm :) Valszeg ez lesz akkor. Bár ez érdekes, mert az új xr1000-es méretben jó volt, de tegnap próbáltam egy használt m-set, és ugyanolyan volt mint az új L-s. Tudom, hogy a bukó valamennyit tágul a fejen, de egy méretnyit nem hiszem.
Elviszed a bélést egy kárpitoshoz,és megkéred hogy ragasszon mindehova kb2mm szivacsot(persze belülről,a héj felöli oldalról) kér egy ezrest azt csá.
De te is meg tudod csinálni egy kis kézügyességgel és akkor eggy rupóba sem kerül
ill.én a héj belső részébe ragasztottam csíkokat(kicsit erősebb tömött szivacsból) ahol nagynak éreztem( a tarkómnál)és isteni lett.
Egy L-s xr900-asból kellene (valószínűleg) M-set csinálni. Még nem tudom, hogy tényleg kell-e, ma vettem, angliából jön (talán még a héten) csak előre gondolkodom
Hallottam olyat, hogy Shoei kupakokhoz van valamiféle párna szett, ami egy mondjuk egy L-s bukót M-s méretűvé varázsol.
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e ilyen cucc, és ha igen akkor hol?
Előre is köszi a választ.
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "M" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XXL" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "XL" –lefoglalva-
Ma rendeltem, 2010.08.20.-ra várhatóak:
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "M" –lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" –lefoglalva-
Ha más méret érdekel írj vagy hívj, beszerzem 1-1,5 hét alatt.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Sziasztok!
Van egy eladó Shift enduró/freestyle nadrágom.Vízálló,rövidnadrággá alakítható, és ami a legjobb,hogy egyálatlán nem használtam ezért eladnám.Ha valakit érdekel adatlapomon az email-em.
Üdv.
Sisakbeszélőt honnan lehet rendelni? Olyan kellene ami bluetooth-os és az utassal is tudjak beszélni. Egyik ismerősnek van, ő az ebay-ről rendelte, nem tudom itthon lehet-e kapni.
Eladó a képeken látható Hein Gericke protektoros bőrdzseki. nagyon keveset használtam. 42-es méret, kb 166-170cm-es 50-55kg-os személyekre jó. Ára 17E ft. Csere is érdekel protektoringre vagy vászondzsekire.
Louis
POLO
Lazer Lz6 M-s utas sisak 12.000 Ft
Spidi kétrészes 54-s méret 60.000 Ft
Köszönöm a tippeket
De te is meg tudod csinálni egy kis kézügyességgel és akkor eggy rupóba sem kerül
ill.én a héj belső részébe ragasztottam csíkokat(kicsit erősebb tömött szivacsból) ahol nagynak éreztem( a tarkómnál)és isteni lett.
Hallottam olyat, hogy Shoei kupakokhoz van valamiféle párna szett, ami egy mondjuk egy L-s bukót M-s méretűvé varázsol.
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e ilyen cucc, és ha igen akkor hol?
Előre is köszi a választ.
Eladó a bőrrucim, esetleg cserélném, de bőrgatyát beszámítok
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "M" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "XL" –lefoglalva-
Ma rendeltem, 2010.08.20.-ra várhatóak:
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" –lefoglalva-
Ha más méret érdekel írj vagy hívj, beszerzem 1-1,5 hét alatt.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Van egy eladó Shift enduró/freestyle nadrágom.Vízálló,rövidnadrággá alakítható, és ami a legjobb,hogy egyálatlán nem használtam ezért eladnám.Ha valakit érdekel adatlapomon az email-em.
Sisakbeszélőt honnan lehet rendelni? Olyan kellene ami bluetooth-os és az utassal is tudjak beszélni. Egyik ismerősnek van, ő az ebay-ről rendelte, nem tudom itthon lehet-e kapni.