Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy shox gyártású protektormellény,ez a nem gagyi?
14 év...
Tuti, hogy nem. Ma viszont megszoptam a répát, hazafelé út szélén fekete ruhában lévő gyalogosra rákerültem, majd visszahúzódtam az út jobb szélére ekkor szalmatercs előtt egy kátyúba úgy belecuppantam 70-el, hogy a jobb első és jobb hátsó felnim szétütötte, a hátsó gumit ki is csípte. Persze kint volt az egyenetlen úttest közúti jelzőtábla. Holnap mehet az auto benikéhez gumizásra. Lehet vagy 1-2 hónapja mikor felgumiztuk 4 új gumival.... ........Rohadt közúti állapotok...egyik kátyút kikerülöm, belemegyek a másikba. 14 autó vezetés alatt ez volt az első cumim.....lehet itt volt már az ideje....fenen tudja.
Ez L-es!Van hozzá kulccsontvédő is.
tegyél erre egy kis esőt és már nem vicces...a viszkit nem is emlitem..bár:sosem esett még viszki az égbűűűl
Új Nitro bukók számlával,garival féláron forgalmazótól!
Nitro N1700VF XL-es 49900 helyett 23000 Ft!
Nitro N1700VF XXL-es 49900 helyett 23000 Ft!
Nitro N1700VF XXS-es fekete színben 49900 helyett 25000 Ft!

Kérdéseddel keress bátran!Személyesen megtekinteni átvenni Kecskeméten lehet!
Postai utánvét megoldható!
20/974-1680
De gondolom ha valami hirtelen akadály tűnt volna fel( gondolok itt vmilyen állatra) nem biztos h időben észreveszed.. vagy tévedek?
"L"-es kellene, ha képet tudsz mutatni akkor mutathatod.
evvvvan
Én szóltam!
Szia!Nekem van egy egyszer próbált ajándékba kapott protektoringem!Nekem SV 1000s-em van ahoz érdekes.Jó minőségű nem egy gagyi szar.Soxnál 30000,én 20000-ért odaadom.Ja mekkera vagy(méret)?
hát..asszony nem alacsony....178 ra hibátlan jó..milyen nehéz volt?fasz tudja..54?talán
42 es a rucika
Hello!
Protektoring ill. mellény vásárlása előtt állok, és szeretném ki kérni a véleményetek mégis milyet vegyek.
Én konkrétan ilyenre gondoltam:
http://universalmotor.hu/popup...
Ha valaki tud jobbat, olcsóbbat, vagy mást vagy valami akkor azt meghallgatnám.
Választ előre is köszönöm!
bazzeg nő lennék megvenném, de így

XS-es sisak amúgy nekem is jó, elég kicsi a fejem, de ettől még okos vagyok
Ha nincs közvilágítás, még egész jól használható. Vagy ha van, akkor legyen teljes fényár, abban megint.
Egyébként pl Shark-ban van különbség, az iridiumosak a legsötétebbek, a fekete és a füst is világosabb.
Amúgy milyen magasságú és mennyi kg-os hölgyre passzentos a ruha...?......Faragás nélkül
Egy kutya, de használható egyébként én a ringről volt hogy teljesen sötétben azzal jöttem haza, csak legyen az úton terelővonal amit tudsz követni
Plexi ügyben lenne kérdésem. A füstszínű ugyanolyan használhatatlan este mint az iridiumos? Mert ha igen, akkor már inkább olyat vennék
árában... 33.000 a Dainese,,16.000.-a Dai gerincvédő..15.000.-a Diadora 21.000.-a Suomy és 5.000.-a Shox?

végül is ..kinek mi az ára...meg kő venni áráért
Utána néztem....én inkább azt mondanám,hogy árában adod
sisak Suomy Trek xs méret.csizma Diadora 40 es mint irtam...
ha a leirás nem lenne elég egyértelmű akkor minden női
az ár nem alkuképes-sőt alku esetén egy füles is jár hozzá..itt nem a headsetre gondolok..
ez az ár igen vicces..még a hülyének is megéri ..hát még Neked ,annyira óccsó hogy egyszerűbb ha nőt kerítesz hozzá.
Sziasztok!
Van egy teljesen új állapotú SHIFT nadrágom,rövidnadrággá alakítható,tiszta fullos
elérhetőségem az adatlapomon.
SHIFT nadrág
Úgy gondolta, majd méretre faragod az asszonypajtit
De van 15400.- szoval nem éri meg ebayen venni csak gondoltam hátha valaki pont meg akar szabadulni egytől
ne add már alá a lovat
válság van