Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen újat is tudok intézni, ha van párod,a női cuccok is nagyon vagányak.
Katt ide
Az árakat látod, kb 8-10ezer forint és a kezedben van!
Az én használt kabátom jó árát lentebb olvastad,ha nem lenne jó,valószínű nem érdeklődnél!
Itt is nagyon jó áron van minden, és 1 Ft-ról induló aukciók is vannak!
A bolt vatera termékei
mondj egy jó árat és megvenném
Szeva!
Megvan....
sziasztok!
szeretnék segítséget kérni tőletek!
szerintetek a zandona vagy az alpinestar protektorok a jobbak? mik a tapasztalatok?
előre is köszönöm!
Alpinestars SMX-plus Air csizma fekete színben érdekel valakit? Idén sikerült felvennem 1 alkalommal, meg tavaly 2x rövid túrázni. Teljesen hibátlan új állapotban van. 40.000 + posta.
Nagyon olcsó!

Ezt így kell!
Sziasztok!

Aki ruhát vagy bukót akar venni mindenképp nézzen be a következő webshopba. Végkiárusítanak! Bering, Shark, Daytona stb.
[url]http://www.bikerzone.hu/[/url]Kattints ide![/text]

Üdv

Etton
szia Mizsi,

megvan még a kabát?
üdv
ahha. Még akkor várok egy kicsit most úgyis kifele megyünk a szezonból és majd hátha lesznek jó akciók a télen. Köszi a segítséget
szia Laci,

kívűlről a megoldás nekem ami bevált a motostylingtól rendeltem spray-t valami olasz lötty, dea berik fehér bőrruhámat mindig megkérdezik új, pedig csak áttisztítottam a löttyel. belülről passz
bőrruhát hogyan tudom "kimosni"?
valaki nem tud olyan eljárást amivel kivül belül ki lehet tisztítani?
majd a szezon végén tisztán szeretném eltenni a ruhámat de nem tudom hogyan fogjak hozzá.
csak a piros van.40 es ...20e.
Akkor szerintem várj még pár hetet és keresgélj nov-dec a SuperZone-ban Berik-et, akkor 100-130e körül lehet venni akciósan.
Hát olyan 80ezertől indul és tart a végtelenig az árskála egy új egyrészes ruci esetén. Fel kell próbálni lehetőleg minél többet, hogy lásd a differenciát. Amire figyelni kell, hogy a protektorok a helyükön legyenek amikor rajtad van a ruha. Akkor jó méretű a ruha ha cipőkanál kell a felhúzásához. Nem vicc, a bőr egy kicsit nyúlni fog hordás közben. Célszerű a kivehető bélés, időnként ki kell mosni, egy bevarrt bélésű ruhánál ez bontás nélkül nem kivitelezhető. Egyrészes ruha esetén nem szoktak zsebeket tenni rá, de ha van az nem baj (telefon, iratok, pénz), hacsak nem pályázáshoz kell.
Nagyon nézd meg a cippzárok minőségét, ha gagyinak tűnnek, ne vedd meg a ruhát, cippzárcsere nem olcsó. Ha van púpja a ruhának az külön jó.
Elasztikus betétek: találkoztam már vastagabb harisnyaszerű anyaggal is olcsóbb ruhán, elképzeltem, mennyit ér egy esésnél.
Célszerű egy vékony testhezálló aláöltözőt venni bőrruha alá, egyrészt nem közvetlen a bőrt izzadod össze másrészt sokkal könnyebb fel és levenni a ruhát, nem ragad rád.
Hali!
Tudnátok nekem segíteni hogy milyen árban tudnék venni egyrészes bőrruhát? újat szeretnék venni
hello
érdeklődnek mekkora méretű a kék cipő? mennyi az ára?
szkuli@citromail.hu
Ma sajnos nem lesz jo nekem...

Egy mail cimet tudsz adni?

köszi
Szia, szerintem jónak kell lenni de az a biztos ha felpróbálod. Ma dolgozok, délután itthon vagyok gyere el nézd meg. 15 km nem távolság.
Ha kézzel mosod is kimegy belőle, illik minden mosás után impergálni vagy mi, és akkor nem ázik át, na persze egész napos felhőszakadást az sem bír
Szia!

A SHOX iránt érdeklödöm.
Látom régóta hirdeted.

Én 177/60kg vagyok szted jó rám a méret?

Debrecenből mennék ha megtudunk egyezni.

köszi
csere sose volt aktuális, főleg nem sertésre
Új motoros, protektoros bőrruha Vatera aukcióban itt: link a termékhez
Ha más nem licitál, olcsón a Tied lehet!
Már csak 2 nap van a végéig!
Az összes Vatera termékemet megtalálod LiGiBa név alatt:
itt
1 Ft-os aukciók is vannak!