Egy bizonyos eladó termékei... (ez itt a reklám helye... )
Előny, hogy nemigen szokták fellicitálni a termékek árait (emiatt sok 1 Ft-os aukció már nem is várható a jövőben ). És meg tudod nézni akár a vége előtt is, hogy tudd, mire licitálsz! (vagy ha megnyered az aukciót, és a termék élőben mégsem tetszik, akkor persze nem kell megvenni!) Elérhetőség nálam! Minden 1 Ft-os aukcióban szereplő új motoros ruházati termék full protektoros, kivehető termobéléses! Vatera link a termékeinkhez
Hali!
köszi a tippet, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt jól értelmeztem.
Az aukciós oldal volt a lényeg, vagy azon belül egy bizonyos termékre kattintva egy konkrét bolt?
Megvesz a kínai piacon egy 150Ft-os pólót, (ha nagyba rendel) megkap egy adag "tapétát" - amit rásüt - darabjainként 200Ft-ért, és eladja 4000 ért. Ez a kereskedelem!
Cordura. Pl: MUGEN, nálam kivállóan szolgál. A kabát 15.000 a superzone-ban. A nadrág 25.000. Kesztyűből 25-ért árulok, alpin gp pro-t, de gondolom em ezt az árkategóriát keresed.
Segítségre lenne szükségem az alábbi dolgokhoz:
- ár/érték arányban keresek jó cordura vagy cordura/bőr kombi DZSEKIT. (L-es méret)
- szintén ár/érték arányban keresek jó kesztyűt (sport túra, de inkább túra használat)
- nyeregtáskát. Itt cél a praktikum és kiváló ah használt is!
Köszi!
Előny, hogy nemigen szokták fellicitálni a termékek árait (emiatt sok 1 Ft-os aukció már nem is várható a jövőben ). És meg tudod nézni akár a vége előtt is, hogy tudd, mire licitálsz! (vagy ha megnyered az aukciót, és a termék élőben mégsem tetszik, akkor persze nem kell megvenni!) Elérhetőség nálam! Minden 1 Ft-os aukcióban szereplő új motoros ruházati termék full protektoros, kivehető termobéléses!
Vatera link a termékeinkhez
köszi a tippet, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt jól értelmeztem.
Az aukciós oldal volt a lényeg, vagy azon belül egy bizonyos termékre kattintva egy konkrét bolt?
csak ugy éri meg ez ha valami motoros közösség csináltat egyenpólót és akkor már olcsóbb lenne
www.motoros-polo.hu
Asszonyt meg is leptem egy tangával
link a termékekhez
....itthon ilyet nem kapsz!
Feltudnátok állítani egy fontossági sorrendet?----csizma, gerincvédő, nadrág, kabát témában?
12 000Ft.
Adatlapomon található elérhetőségen megtaláltok.
Segítségre lenne szükségem az alábbi dolgokhoz:
- ár/érték arányban keresek jó cordura vagy cordura/bőr kombi DZSEKIT. (L-es méret)
- szintén ár/érték arányban keresek jó kesztyűt (sport túra, de inkább túra használat)
- nyeregtáskát. Itt cél a praktikum és kiváló ah használt is!
Köszi!