Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak bikicsunáj van...
jóvan, most úgysem megyek sokat. akkor egy protektoros bundát kérnék
Szia! Nézd meg ezt, ár-értékben tökéletes választás!
Hát, szerintem már csak jövőre lesz! De már mindjárt itt a tél úgyis...
protektoringből később sem lesz bikanagy?
e-mail elmentve ha letudtam az a1 jogsit kereslek most csak érdeklődtem
De lehet, írjál mi kell, és megbeszéljük. Elérhetőség az adatlapomon!
licit nélkül nemlehet jóárasított termékhez jutni?
Egy bizonyos eladó termékei... (ez itt a reklám helye... )
Előny, hogy nemigen szokták fellicitálni a termékek árait (emiatt sok 1 Ft-os aukció már nem is várható a jövőben ). És meg tudod nézni akár a vége előtt is, hogy tudd, mire licitálsz! (vagy ha megnyered az aukciót, és a termék élőben mégsem tetszik, akkor persze nem kell megvenni!) Elérhetőség nálam! Minden 1 Ft-os aukcióban szereplő új motoros ruházati termék full protektoros, kivehető termobéléses!
Vatera link a termékeinkhez
amik bejöttek termékek azok tényleg jó árban vannak ha ügyesvagy fele áron tudsz ruhát venni
Hali!
köszi a tippet, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt jól értelmeztem.
Az aukciós oldal volt a lényeg, vagy azon belül egy bizonyos termékre kattintva egy konkrét bolt?
és még hozzá jon 1500ft póstaköltség
csak ugy éri meg ez ha valami motoros közösség csináltat egyenpólót és akkor már olcsóbb lenne
Megvesz a kínai piacon egy 150Ft-os pólót, (ha nagyba rendel) megkap egy adag "tapétát" - amit rásüt - darabjainként 200Ft-ért, és eladja 4000 ért. Ez a kereskedelem!
nem v.mi olcsó
Készíts magadnak egyedi motoros pólót, kiegészítőt. Megszerkeszted magadnak, megrendeled, és 2-3 napon belül meg is küldik saját tervezésű szerkód

www.motoros-polo.hu

Asszonyt meg is leptem egy tangával
Itt van mindenféle motoros, protektoros kabát és nadrág, ennél olcsóbban minőségi ruházatot nem találsz!
link a termékekhez
sisak,kesztyű,csizma,dzseki,gatya... szerintem
3XL kabát jó állapotban 40.000.ft
....itthon ilyet nem kapsz!
Hali

Feltudnátok állítani egy fontossági sorrendet?----csizma, gerincvédő, nadrág, kabát témában?
Sziasztok. Shiro cross bukókról mi a vélemény?
Wintex 2 részes,Ce protektoros,szakadásmentes75 kg-85 kg-ig.180-190 cm-ig.
12 000Ft.
Adatlapomon található elérhetőségen megtaláltok.
Cordura. Pl: MUGEN, nálam kivállóan szolgál. A kabát 15.000 a superzone-ban. A nadrág 25.000. Kesztyűből 25-ért árulok, alpin gp pro-t, de gondolom em ezt az árkategóriát keresed.
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem az alábbi dolgokhoz:
- ár/érték arányban keresek jó cordura vagy cordura/bőr kombi DZSEKIT. (L-es méret)
- szintén ár/érték arányban keresek jó kesztyűt (sport túra, de inkább túra használat)
- nyeregtáskát. Itt cél a praktikum és kiváló ah használt is!
Köszi!
gp plus M,L méret 20e
Utána nézek azért mik a lehetőségek.....hátha...