Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Női Dainese TT 72 modell 42 es méretben 60.000.-ezüst meg piros meg fekete meg szép..de nagyon .vállnál pici karc,de azt ugysem látod.van rajta legalább nyóc zippzár.meg zseb.érintetlen dainese térdkoptató is ha verekedni kellene.na jó legyen 59.000.-
van még:Diadora 40 es csimma,mely ugyanezekben a kolorokban pompázik.egyszer volt asszonyon de akkor is csak keréken közlekedtünk ,igy csak a talpán van légyhulla-tiszta újdonságos.../lehet hogy ezért volt csak 1x velem asszony motorolni? /-na má mindegy.vásárollyatok.ez legyen mondjuk 19.000.-pofonnal..anélkül 20.000.-,de csak mert ugy kiosztanék már egyet..ha nem vásároltok ,ugy felpofoztatom Pohit a báktérral,hogy Mr.Bear is hanyatt esik...a szelétől...pedig kurva nagy emberek mindketten-láttam saját retinámmal....bele is égett...bár apukám mindíg aszonta:fiam,a nagy ember nagyot esik..
aztán van még Dainese gerincproti..csajos...szüzességért eladó...vagy nyócvan svájci krajcárért....ezt ha lehet ,csak lyányoknak adnám
vásáróllyatok.akinek kell fotó jelezze 06 20 628 6346 vagy a karugyintezes@freemail.hu-n.a ruháról van pikcsör az apróban.
VÁSÁRÓLLYATOOOK
Szia!
Mint sisakok szakértőjétől kérdezem....ez a Wector kb 75.000.forintból van nálam,jó vétel?
Csak egy méret van,utolsó darabok,ha nem jó tovább kell adni...
Sziasztok,ez a cucc eredeti vajon?Sehol nem találtam ezt a modellt,bár ez lehet az én hiányosságom

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
hello

Eladóvá vált motor eladása miatt pár alkalommal hazsnált szinte uj feleszrelésem! Ami megmaradt az egy kivehető béléses kék ezüst SHIRÓ Cross bukosisak és egy polisport páncél...

Illetve van még egy szos zerint uj gsx-r hez ajándékba kapott takaro ponyvám is! aminek garázsban tartott motor melelt nincs igy heje

Esésre szerencsére nem került sor igy nem sérültek. Árban megtudunk 1ezni. akit érdekel nyugotan irjon és küldök képet

Esetleg érdekel gyorsaságihoz valo cucc: kipu,plexites sisak,protektoros kabát,
Sidi Rain cizma erdekelne 38-as. Mennyiert tudnal hozni nekem?
Koszi
Andi
vegyetek női ruhát
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

de csak ha nők vagytok vagy nőnek veszitek!
Sziasztok!

Új minták kerültek fel a a szerkeszthetők közé! Csemegézzetek belőle, és legyen Nektek is egyedi ruhátok ;)

www.motoros-polo.hu
elekrola63636@citromail.hu ,ha érdekel valakit egy vatta új Uvex Onyx Caebon
Szevasztok!

Eladó méretprobléma miatt egy 50-es méretű vadiúj renox márkájú motoros bőrkabát.Sajnos csak egyszer lett felpróbálva.Váll,könyök protektorok vannak benne.
A yamaha máthé-nál 36eft az ára,ha valakit érdekel 20eft-ba odaadom alku nélkűl.
Érdeklődni a 30/9089573-as számon vagy a balu88@mailbox.hu címen lehet.
Sziasztok!
Eladó egy vadi új női bőrnaci/ /44-es, méret probléma miatt!
Esetleg kisebbre/38-asra/ cserélném vagy más motoros cuccra.

Üdv.mindenkinek
Sziasztok!

Kb. 15 alkalommal használt, makulátlan állapotban lévő fekete B-star rövid cordura kabát, kivehető thermo béléssel, szűkíthető karban, derékban.
175-180cm 80-90 Kg paraméterekre tökéletes

Kinek mennyit ér meg?
szia !
a protektoring mennyi lenne ? mekkora emberre jó az S-s méret ?
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"

Ha más méret érdekel írj vagy hívj, beszerzem 1-1,5 hét alatt.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Spidi kétrészes bőrruha (52-es) újszerű, teljesen hibátlan állapotban eladó.
-90e

Spidi Strada kesztyű L-es méretben szintén eladó.
-13e

Csak azért adom el mert kifogytam.52-es méretről sikerült 46-osra faragnom a méretem.Szóval már jó ideje használni sem tudom a ruhát.
mizsupityu@citromail.hu
Küldj egy mailt, pontosítsuk a dolgokat.....
Szia!A képeken látható két kabáton kivül xl és xxl-es méret,és egy mellvédős gerincprotektoron l-xl kivül csak kesztyűk vannak 7berik,2 arlen ness,1 yamaha,2kawasaki m-xxl.ig,1 alpinestars cross,és még egy cross.
Szia!
Kicsit bővebben a cuccokról lehetne? méret,kép,stb
például
Hello uraim!Van egy pár tételből álló ruhacsomagom bolti áron 450 000Ft,egyben eladnám 200 000Ft.ért.Berik,Icon,Dainese,Kawasaki.Természetesen vadonat újak.Ha valakit érdekel irjon,és küldök számot.Bye
Sziasztok! Eladó lett a bőrruhám, mivel alig használom, így csak van itthon, porfogónak
48-as méretű, 2009-es, sérülés, kikopás, vagy fakulás nincs rajta, abszolút szagmentes, nagyon szép állapotban van.
Ára megegyezés szerinti, esetleg csere érdekel valami hasznos motoros dologra (gps, markolatfűtés, laptop, stb), és még 48-as bőrgyatya is érdekel

Köszi a türelmeteket!
Én is úgy tudom, hogy az irrodiumosok mind sötétítenek. Nekem agv-m van ott talán az irrodium ezüst egy leheletnyivel világosabb mint a fekete plexi, de lehet inkább csak árnyalat különbség. Meg van olyan ami füst szinű az kb fél úton van de azon valamennyire átlátni azért. Bár nem is agv-d van akkor jol kitaglaltam a semmiért
Szürke napra van nekik sárgás szinezetű, de nem tükrös plexi! A sárga mind2 irányban átlátszó, mint a kissé füstszínű plexi, de tudomásom szerint ami tükrös (függetlenül, hogy ezüst, arany, kék, szivárvány, piros, stb), az sötétített is, általában a legsötétebbek.
Én még nem láttam tükrös (szivárványos), de nem sötétített plexit. Nem is tudom, lehetséges-e? Meg mi értelme lenne? Hiszen pont az a jó, hogy sötét és nem kell napszemüveg.
A SHARK és Shoei nem gyárt ilyet, az tuti, de szvsz a többiek se...