Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár, hogy nem olvastad a FastRide Magazinban a gerincvédő összehasonlítót ;(
megpróbálom felrakni a www.fastride.hu-ra a napokban, ha még érdekes...
na igen én 25-re gondoltam , de most látom hogy ennyiért új is van, viszont olcsóbban biztos nem adom oda mert ennyit megér nekem is
Szia! Nem rendeltem még meg természetesen. Egyenlőre érdeklődöm a külföldi eladónál a paypal fizetési lehetőségre, mert csak hitelkártyát jelez, amit annyira nem csípek. Elméletileg egy méhsejt szerű fémháló van benne, az védi a hátat.
Szia, a fehér jobban tetszik de a fekete jobban illik a cuccaimhoz:D szoval fekete. Akkor 25000ft a vége? de még nehogy megrendeld, előtte elmegyek valahova, valakihez megprobálni tuti jo legyen amugy neked ilyen van? elvileg ez olyan h a kemény héj alatt ütés elnyelő anyag van nem?
köszi
Mennyiért adnád?
Szia!

Elméletileg 7 munkanapon belül itt van. M a legkisebb, és a fehér vagy a fekete érdekelne?
Szia, érdekelne a D. Wave is. ezt is néztem de viszot ilyet nem probáltam, talán ebből is az M-es lenne jo. Az ára az fixen ennyi? és mikora tudnád hozni? Köszi
Hát, hogy az utolsót is elvigyék a 3-ból, és ez meg is történt.
Te meg rakjál fel képet a csizmáról és a sisakról is a ruha mellé, ha már egyben árulod
akkor minek árulod ha eladva?
Nekem van egy használt forcefield gerincprotektorom L -es méret , kb. 6x volt rajtam, ha érdekel eladó.
Eladó Shoei sisakra való ÚJ plexi. A következő típusokra jó:
RAID II, TZ-R, X-11 vagy x-spirit, XR1000 vagy RF1000, Multitec

1 db. Arany iridiumos 15.000 helyett 12.000 -eladó-
2 db. Fekete 10.000/db. -eladva mindkettő-
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "M" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XXL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XXL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "XL" –eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "M" –lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" –lefoglalva-

Ha más méret érdekel írj vagy hívj, beszerzem 1-1,5 hét alatt.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Ilyen dainese wave-t tudok 25.000-ért, de még nem rendeltem soha, nem tudom lenne e rá kereslet. M L XL méretűek.
A legjobb a spidi airback, de horror ára van, dícsérik még a dainese wave back-et is, ami szintén nem olcsó. Én egyébként soha nem hordtam ilyet, 2x estem nagyot egyszer bal oldalt háton aztán jobb oldalt hason, de nem hiányzott a gerincprotektor. Persze biztosan jól jön ha nekicsúszol háttal valami korlátnak vagy ilyesmi..... A forcefield-et is dícsérték itt többen......
Eladnám a képen látható 50es méretű két részes Alpinestars Vector ruhát, irányára 79.000 Ft, állapotát tekintve az újhoz tudnám hasonlítani, 3x voltam benne pályanapon a hringen, kis kopás van a bal oldali koptatón, egyébként a ruha hibátlan.

tel: 30/633-4805
eladó komplett csajos szett..vicces áron
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
sziasztok, kezdő motoros vagyok igy hát ha valaki aki tapasztaltabb tud nekem segíteni gerint protektor ugyben. tényleg szeretnék egy jót venni és a forcefieldes protik jonak tűnnek. a kérdés h szerintetek is ? vagy biztoságosabb a kemény protektor? köszi
nekem még visszaküldést és újrarendelést is vállalt, midnen plusz költség nélkül respect
Örülök, hogy meg vagytok elégedve . Ha kell még valami zavarjatok nyugodtan.
Helló sziasztok!

eladó egy 4-5 alkalommal használt shriró verseny cross buko és hozzá valo teljes páncél protektor! 3méretben állitható

mind2 majenm uj állapotban van akit esetleg érdekel szoljon 2db egygüt 25.000
Csatlakoznék az előttem szólóhoz(row)hoz nekem egy napszemüveget intézett igen jó áron igen jó darabot csakis ajánlani tudom maxi korrekt Én is köszi.... .
Azoknak, akik fosnának Pohi kollégától rendelni a távolból.....
Én külföldön élek, előre utaltam a kest Pohinak 2 pár kesztyűért... A cucc óramű pontossággal megjött...Hibátlan termék, korrekt áron, házhozszállítva (Norvégia)...Kár, hogy nincs itt fídbek fül, mint a béjen....Köszi Pohi, még1x!
Azt ne is várd!
Akkor várjál januárig és nem éri majd meg kimenni.
köszi....itt sincs az a kimondott olcsóság