Szia! Nem rendeltem még meg természetesen. Egyenlőre érdeklődöm a külföldi eladónál a paypal fizetési lehetőségre, mert csak hitelkártyát jelez, amit annyira nem csípek. Elméletileg egy méhsejt szerű fémháló van benne, az védi a hátat.
Szia, a fehér jobban tetszik de a fekete jobban illik a cuccaimhoz:D szoval fekete. Akkor 25000ft a vége? de még nehogy megrendeld, előtte elmegyek valahova, valakihez megprobálni tuti jo legyen amugy neked ilyen van? elvileg ez olyan h a kemény héj alatt ütés elnyelő anyag van nem?
köszi
Szia, érdekelne a D. Wave is. ezt is néztem de viszot ilyet nem probáltam, talán ebből is az M-es lenne jo. Az ára az fixen ennyi? és mikora tudnád hozni? Köszi
Hát, hogy az utolsót is elvigyék a 3-ból, és ez meg is történt.
Te meg rakjál fel képet a csizmáról és a sisakról is a ruha mellé, ha már egyben árulod
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "M" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XXL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XXL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "XL" –eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "M" –lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" –lefoglalva-
Ha más méret érdekel írj vagy hívj, beszerzem 1-1,5 hét alatt.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
A legjobb a spidi airback, de horror ára van, dícsérik még a dainese wave back-et is, ami szintén nem olcsó. Én egyébként soha nem hordtam ilyet, 2x estem nagyot egyszer bal oldalt háton aztán jobb oldalt hason, de nem hiányzott a gerincprotektor. Persze biztosan jól jön ha nekicsúszol háttal valami korlátnak vagy ilyesmi..... A forcefield-et is dícsérték itt többen......
Eladnám a képen látható 50es méretű két részes Alpinestars Vector ruhát, irányára 79.000 Ft, állapotát tekintve az újhoz tudnám hasonlítani, 3x voltam benne pályanapon a hringen, kis kopás van a bal oldali koptatón, egyébként a ruha hibátlan.
sziasztok, kezdő motoros vagyok igy hát ha valaki aki tapasztaltabb tud nekem segíteni gerint protektor ugyben. tényleg szeretnék egy jót venni és a forcefieldes protik jonak tűnnek. a kérdés h szerintetek is ? vagy biztoságosabb a kemény protektor? köszi
Csatlakoznék az előttem szólóhoz(row)hoz nekem egy napszemüveget intézett igen jó áron igen jó darabot csakis ajánlani tudom maxi korrekt Én is köszi.... .
Azoknak, akik fosnának Pohi kollégától rendelni a távolból.....
Én külföldön élek, előre utaltam a kest Pohinak 2 pár kesztyűért... A cucc óramű pontossággal megjött...Hibátlan termék, korrekt áron, házhozszállítva (Norvégia)...Kár, hogy nincs itt fídbek fül, mint a béjen....Köszi Pohi, még1x!
megpróbálom felrakni a www.fastride.hu-ra a napokban, ha még érdekes...