Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már láttam annyim nincs rája
Mennyi a mellény
nemvágom az ilyenolyan színezett plexik mind sötétítettek? olyan nincs amibe simán csak nemlátszik a motoros?
hmm, én azt hittem hogy az arany meg a szivárvány belűlről is "sárgás", legalább akkor ennyivel okosabb lettem, akkor tuti, hogy ezüst lesz mert az arany mellett az szólt volna hogy egy "szűrke" napot egész jól fel tudna dobni, de akkor így nem
Tudomásom szerint a plexi átnézési színe ugyanaz mindegyiknél, ez a sokféleség csak külső, design elem. Vagyis semmiben sem különbözik az ezüst színe, a szivárványostól. Vicces is lenne...
Egyébként meg "use racetrack only"...
köszönöm a választ, nézegettem neten képeket, csak ezüstről találtam, akkor valószínű azt fogok venni, szivárvány belülről érdekelne hogy milyen lehet a színvilága
Ha nekik sincs, akkor sehol. Szerintem nincs senki olyan, aki az összes tükrösből tartana 1et a sisakjához. Nekem is csak ezüst van.
Sziasztok!

Eladó egy új Probiker KX-4 felnyitható bukósisak, beépített napszamüveggel. Mérete L (59). kivehető mosható és cserélhető béléssel!
Ezt a sisak típust árulja még saját nevén a Givi, Bayard cég is. A sisak eredeti gyártója a Zeus.
A sisak három motoros újságnál lett tesztgyőztes az olcsó felnyitható sisak katégóriában.
A sisak új, németországi Louis motoros áruházban lett vásárolva. 3-4 alkalommal lett használva. Eladás oka az hogy nekem kicsi és nagyon nyomja a fejem. Egy számmal nagyon kellene hogy legyen. Az új ára 120 euro, ami kb. 33 000 Ft, Magyarországon 37 000 Ft lehet legolcsóbban beszerezni. Én 24 000 Ft + postaköltség kérek érte.
E-mail: shcayo@gmail.com
Sziasztok!

Eladó egy Caberg Solo 104 zárt bukósisak, beépített napszemüveggel, mérete XL (61). Kifehető mosható cserélhető béléssel! A plexi páramentes!
Két évet használtam. Esés és komolyabb ésrülésktől mentes. Kisebb karcok találhatóak rajta, amit a mindennapos használat okozott. Ára 11 500 Ft + postaköltség
Sziasztok!

Eladó egy pár TRACE sport-túra bőrcsizma. Mérete 44-es. Nagyon kényelmes a viselete. Megvigyázott állapotban, csak túrákon használt. Sérülésektől mentes. Ára 15 000 Ft + postaköltség
....dől a lé....te ásod a kátyúkat esténkén mi?
Hello!

Tudna nekem, valaki olyanba segíteni hogy hol tudnék élőben Shark RSR 2 re plexit megnézni, nem tudok dönteni, hogy ezüst, arany vagy szivárvány színű legyen ezért szeretném megnézni élőben, Fokt motornál csak ezüstöt tudnak mutatni a többit rendelniük kell. Előre is köszönöm ha valaki tudna nekem segíteni.
Sajnos nem szógálati!
No csak semmi korrupció gyanú
én ilyet használok, estem már benne 2x, egyszer erdőben elég nagy tempónál, semmi bajom nem lett de a csúszásnyomok látszottak a protingen, 2.szor meg közúton ott is megvédett, szerintem nagyon jó, kényelmes, jól szellőzik (van amikor már túlságosan is ) és árban is elég jó a fox meg ezekhez képest
én csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejött
Erről az UFO ingről van valami vélemény?
szia, hát szerintem a bukón és a gerinc protin nem szabad nagyon sporolni. valamire biztosan jok az is, de .... ha teheted inkább használtan vegyél kicsit jobbat.
Nah protektorokrol lenne már nekem is egy kérdésem ha napok óta ez a téma, a shox gerincproti (és olyan márkák amire csak nincs rányomva a shox jel) de látszik hogy dainese vagy alpinestars alaku koppincsok, gagyi müanyagbol pár ezer forintért protektorok szerintetek mit védenek!? Végül is párnázás abba is van, és valamilyen minőségü müanyag is... csak több mint a semmi, vagy többet árt mint használ!?
Találtam egy árban számomra jó inget valószínű az lesz a nyertes.
Erről sajnos nem hallottam jót :(
Ja,csak én egy huszasért adom!
Én tavaly egy foxban estem, nem is igazán nagyot, de nagyon megingott a bizalmam ezekben. A nyári, hálós dzseki sem az igazi, de városba nem nagyon van jobb. Én is ellazáztam mostanság, de szombaton egy bukta megint felnyitotta a szemem, városon kívül marad a bőr.
Gondolom ismered a mondást; Kétféle motoros van; aki már esett, és a ki fog
Nos talán ez autósra is igaz?! ..
Ha dönteni kéne, hogy 30ért shox protektoring, vagy 39ért egy fox, asszem nem kérdéses a választás...
http://procross.hu/termek/tita...