Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon max. az imet-ben, de hát akkor csörögj rájuk és ők elmondják. A "hungarocell-t" nem hiszem, hogy ki lehetne szedni.
Szia!
Megpróbálom mégegyszer, itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Bármi kérdésed van keress bátran!
Üdv
Hali!
Valami nem ok.a hirdetésedben,nem lehet megnyitni a linket.A női börruha érdekelne.
Köszi.
KERESEK vadiúj, vagy párszor használt Shark RSX, Marushin RS2, vagy HJC HQ1 sisakot L-es méretben.
Sziasztok!
Dainese Női bőrruha, kétrészes, kitűnő állapotban:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Vatta új Dunlop Qualifier gumi párban, R6R-ől leszedve:
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Hívj és megegyezünk!
Szia!
Mint Shoei sisakok szakértőjétől kérdezem, ennél a sisaknál azt írják "teljesen kivehető a 3D bélés", mi az a 3D? kivehető az egész belső?
Ha igen,lehet itthon szerezni hozzá méretben a fejemhez passzoló teljes belsőt?
ugy ugy, az adatlapomon láthato. kitünö állapotban van.
Hali!
Fekete, piros, ezüst?
valakit érdekel egy 56-os alpinestars vector 2 részes börruha?
Eladó, cserélhető egyrészes bőrruhám, sérülésmentes, szakadás, és fakulásmentes, szagtalan. 48-as, 2009-es, kényelmes viselet egész nap is!
Valakinek egy Alpinestaras GP pro? Utolsó darab, piros-fehér, XL méretű....
eladnám xs nitró speed sisakomat az ára 15000huf ha valakit érdekel bocsi a róssz felvételért!
Alpinestars SMX 43-44 es sport csizma 3x volt rajtam tökéletes állapotú de rám nagy.Csere érdekel dzsekire(Alpinestars,Berik,Bering stb)
Szia!
Érdeklődnék, hogy megvan még a ruha?
Esetleg megtekinthető, felpróbálható...?

Üdv Krisz.
Csáó mindenkinek!

Eladó egy Rekord márkájú kétrészes bőrruha!

52
*Leírás: Olasz gyártmány (nem gagyi made in china) olasz bőrből készült 2 részes protektoros ruha.
Egy szezont használt utasként. Kopásmentes új koptatókkal, sehol egy szakadás csúszásnyom, hiba nincs rajta. Még az ülés közben bekövetkezett kopás sem található rajta. Makulátlan szinte új az egész ruha:) Csere érdekelne 54 es másik ruhára. kétrészesre de egyrészes is jó.
A ruhához Ajándékba adok egy 2 szer használt Shox nyári kesztyűt is.
MSN: pityuz_92@citromail.hu
TEL: 06306227657
Valaki tud olcsóért beszerezni SHARK RSX sisakot újonnan?
Sziasztok ELADÓ egy Trace TX1-es Csizma! 42-es Méret!
Ár.:20.000HUF!
Akit érdekelne, elérhetőségem:
MSN: l.lacus@hotmail.com
E-mail: llacus@totalcar.hu
Mobil: 30/755 21 51
4000-5000 font között mozognak
A daytona nem rossz valasztas.
Ha latsz egy street triple-t nezhetnel arakat mennyiert futnak.07-08 as evjaratok.
meg is lessz az az élmény. megteszek érte mindent. lehet hogy találtam is egy magyar utitársat hazafelére. még a motoron gondolkodom erösen
Hát azt gondolom. Elég csak az osztrákokhoz átmenni. Már ott más minden. 1 biztos, egy élményed lenne hazafelé.
igyekeztem minnél többet menni. de nem tudod összehasonlitani az othoni közlekedést az ittenivel
Akkor biztos tök szarul kereshetsz...
Amúgy angoloknál vannak nagyon jó áron motorok.
Viszont van már sok tapasztalatod a VFR-el?
még nem, a hangsuj a még en van. multkor kiprobaltam egy triumph 675-et abba beleszerettem vagy csak lehet a motorozásra valo kiéhezés tette. meg vettem már egy sisakot is meg most 1 perce egy börruhát