csak-csak észre lehet venni,hogy karcsúsított e a fazon
Ha nincs kép,legalább a tipust /sisak-csizma/ áruld el,google segít....sisak mérete?
....vagy előbb a cucc,és majd ahhoz a mérethez nézzem a csajt?
Hát azért olyan olcsón nem. Több típus van ezek között is, lehet válogatni, nem a gagyit kell megvenni. Emberek gyártják a dainese wave-et, nem űrtechnológia. Lemásolni nem bonyolult és ugyanolyat csinálni, aztán ésszerű áron eladni a márkanév felár nélkül, nem biztos, hogy annyira rossz dolog. De persze ki mit szeretne, és mennyi pénze van rá azt vesz. Én nem hordok ilyet, soha nem volt rá szükségem, remélem nem is lesz.
női..nincs kép..csimma uj..sisak is..ruha karcos de csak épp akkora ukta volt benne hogy vagány legyen...vállnál titaniumos..99ezeré ne válogassatok..Dainese bakker...gerincproti is..
ez már ajándék szinte..
Köszönök mindenkinek minden linket és egyebet, lassan csak eldöntöm de valami más, nem tud véletlenül valaki agv s-4 2009-es bukóra plexit? mármint nyilván a bolti árnál olcsóbban esetleg valaki megszabadulna egy felesleges darabtól. amugy az elmattuláson mi segít szerintetek a plexi esetében?
Nem mellesleg a dainese wave gerincvédő jelen pillanati ára (momentán csak a Danger honlapja alapján) 44700 ft, de a Karasna is hasonló áron adta még nemrég.
nagyon szívesen! a többi érdekes és magazin anyagot is feltöltikézem szép lassan, és persze az összes motorteszt felkerül egyszer... bár 8 karom lenne!
remélem hasznosnak bizonyul majd! akkor nem volt felesleges "szenvedni" vele ;)
a teljes gerincvédő összehasonlító lelőhelye
és sok egyéb érdekes anyagot találtok még itt...
a letöltéshez regisztráció szükséges, de 2 perc alatt megvan és fájdalommentes!
THX!
forcefield merev? a wave nem? mármint az csak egy helyen hajlik nem a ff meg végig kb. de wavet még nem probáltam, na meg van a holnapi életcél elbizonytalanodtam, sztem kb a végén az fog donteni melyik fér be a ruhám alá
Van valaki még rajtam kivul aki tutira letette a voksát a d wave mellett őt szerintem tutira érdekelné, ha nem gond megadom neki a mail cimet amit láttam itt
a kotta következő: a forcefield szerintem túl merev, nehezen követi a hát vonalát, de valszeg jól elnyeli az ütes energiáját...
a d.wave biztos védelmet nyújt (nekem is ez van mellény formájában), de csak egyszer használatos, mert az ütéselnyelő fémháló végleg deformálódik...
a Zandona cuccok jó ár/érték arányt képviselnek. euromotor forgalmazza...
Hi, én ezt nézegetem http://www.protektorok.hu/tesz.... Itt a forcefieldet dicsérik. szoval igen eddig is a forcefield és a d.wave kozott vaciláltam. Valahogy most is igy vagyok ezzel
Ha nincs kép,legalább a tipust /sisak-csizma/ áruld el,google segít....sisak mérete?
....vagy előbb a cucc,és majd ahhoz a mérethez nézzem a csajt?