B-star cordura kabát, Fekete, L-es, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, kb. 15 alkalommal volt rajtam, makulátlan állapot 15.000 Ft
B-star cordura kabát, Fekete-szürke, XS-es méret, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, utasként fél szezont használt, hibátlan 15.000 Ft
Lazer Sirocco, S-es méret, karcmentes plexi, fényezés, felhajtható külső "napellenző", kivehető belső, fél szezont használt makulátlan állapotban 20.000 Ft
Lazer Vertigo, XS-es méret, utasbukó, még újszagú , tetején gombostűfej méretű karcok, illetve a plexin 2 karc a látómezőn kívül. 15.000 Ft
Amibe bepattintod a plexit. Két csavar fogja ha nem jó szögbe rögzíted akkor nem zár jól a plexi. Azért gondoltam egy sérült karcos plexit kifúrni rárakni és lezárt helyzetbe meghúzni a csavarokat. Csak nem egy új jó plexit akarok tönkretenni.
Sziasztok
RaidII bukómról festés miatt le lett véve a két plexi rögzítő és sehogy sem sikerül rendesen visszaraknom. Már gondoltam arra is hogy a plexit megfúrni a csavaroknál és lehajtott állapotba meghúzni őket. Ha valakinek lenne rossz állapotú plexije vagy jobb ötlete azt megköszönném.
Eladó Shoei CX-1V utángyártott, de kifogástalan mínőségű plexik. A következő típusokra jók:
RAID II, TZ-R, X-11 vagy x-spirit, XR1000 vagy RF1000, Multitec
1 db. Arany iridiumos 15.000
2 db. Fekete 10.000/db.
Használt, 52-es méretű IXS motoros bőrnadrág és 60-as méretű bőrkabát a legolcsóbban!
Részletes leírást találsz a termékeimnél! Vatera link a termékekhez
Sokféle új és használt motoros ruházati termék Vatera aukcióban itt: Vatera link a termékekhez
Verhetetlen árak!
Most sokféle új, full protektoros, termobéléses kabát és nadrág 1 Ft-os aukcióban! Választható méret!
Szia!
Mindegyiket próbáltam szinte ami a legjobb volt számomra az a Leatt-Brace.
Amit tudni kell róluk, hogy nem komfort kiegészítők!
Hosszú távra, nem az igazi, korlátoz a mozgásban, nem nagyon tudod forgatni a fejed, púpos bördzseki alá felvenni nem igazán tudnám elképzelni...ha tökéletes a dzseki mérete rád akkor meg főleg nem, ha pl. 1számmal nagyobb akkor esetleg, de nagyon nem lesz kényelmes, elvonja a figyelmedet a vezetéstől.
A nyakcsigolyádat,kulccsontodat viszont védi 1000el.
Szóval dönts okosan
Van egy Leatt-Brace eladó, ha érdekel, 2x volt közúton,mint az új.
Eladók:
B-star cordura kabát, Fekete, L-es, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, kb. 15 alkalommal volt rajtam, makulátlan állapot 15.000 Ft
B-star cordura kabát, Fekete-szürke, XS-es méret, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, utasként fél szezont használt, hibátlan 15.000 Ft
Lazer Sirocco, S-es méret, karcmentes plexi, fényezés, felhajtható külső "napellenző", kivehető belső, fél szezont használt makulátlan állapotban 20.000 Ft
Lazer Vertigo, XS-es méret, utasbukó, még újszagú , tetején gombostűfej méretű karcok, illetve a plexin 2 karc a látómezőn kívül. 15.000 Ft
Neoprén térdvédő, L-es méret 6.000 Ft
Mail az adatlapon!