Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Eladók:

B-star cordura kabát, Fekete, L-es, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, kb. 15 alkalommal volt rajtam, makulátlan állapot 15.000 Ft

B-star cordura kabát, Fekete-szürke, XS-es méret, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, utasként fél szezont használt, hibátlan 15.000 Ft

Lazer Sirocco, S-es méret, karcmentes plexi, fényezés, felhajtható külső "napellenző", kivehető belső, fél szezont használt makulátlan állapotban 20.000 Ft

Lazer Vertigo, XS-es méret, utasbukó, még újszagú , tetején gombostűfej méretű karcok, illetve a plexin 2 karc a látómezőn kívül. 15.000 Ft

Neoprén térdvédő, L-es méret 6.000 Ft

Mail az adatlapon!
Értem.....
Amibe bepattintod a plexit. Két csavar fogja ha nem jó szögbe rögzíted akkor nem zár jól a plexi. Azért gondoltam egy sérült karcos plexit kifúrni rárakni és lezárt helyzetbe meghúzni a csavarokat. Csak nem egy új jó plexit akarok tönkretenni.
Húha.....ezt most nem értem.....milyen plexi rögzítő? Amúgy pár hozzászólással lejebb árulok plekót a sisakhoz.
eldó egy teljesen új gernic/hátprotektor 170-190cm-testmagasságig:
http://kepesmotor.hu/hat_gerin...
Hello mindenkinek ! Eladó Sima Seria Cross Bukó (valami B-Square) vagy milyen márkájú ez :) + szemüveg (Alpina)

- a 2 oldalán Arany színű Fox levonókkal...

- akit érdekel írjon elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN címem is)

- Hobbi célra tökéletes ...

u.i. : HA VALAKI MEGVESZI TERMÉSZETESEN MEGTAKARÍTVA KAPJA MEG NEM ÍGY SARASAN !
Sziasztok
RaidII bukómról festés miatt le lett véve a két plexi rögzítő és sehogy sem sikerül rendesen visszaraknom. Már gondoltam arra is hogy a plexit megfúrni a csavaroknál és lehajtott állapotba meghúzni őket. Ha valakinek lenne rossz állapotú plexije vagy jobb ötlete azt megköszönném.
eladó nagyobbraváltás miatt ímádott KAWASAKI ZXR 250-es sportmotorom:
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Hali,

Hol lehetne megnézni/átvenni a nagdrágot?

Meg valamilyen elérhetőség is jó volna!

Köszi,

S.
úgy hogy eszembe jutott róla értem, kösz!
Ez most, hogy jön a plexikhez Kintről az olcsóságok drágák. A superzone vagy a yamaha world forgalmaz itthon kbc-t, szerintem náluk kérdezd meg
szia pohi! KBC sisakra tudsz bogárhálót?
Eladó Shoei CX-1V utángyártott, de kifogástalan mínőségű plexik. A következő típusokra jók:
RAID II, TZ-R, X-11 vagy x-spirit, XR1000 vagy RF1000, Multitec

1 db. Arany iridiumos 15.000
2 db. Fekete 10.000/db.
Új Kawasakis, motoros bőrdzseki 1 Ft-os Vatera aukcióban!
termékeim
Használt, 52-es méretű IXS motoros bőrnadrág és 60-as méretű bőrkabát a legolcsóbban!
Részletes leírást találsz a termékeimnél!
Vatera link a termékekhez

Sokféle új és használt motoros ruházati termék Vatera aukcióban itt:
Vatera link a termékekhez
Verhetetlen árak!
Most sokféle új, full protektoros, termobéléses kabát és nadrág 1 Ft-os aukcióban! Választható méret!
Eladó új Nitro bukók 5*-os törésteszttel extrém alacsony áron.
Nitro N1710VF 49900 helyett 27000 Ft-ért S,M,L méretekben!
Nitro N1700VF 49900 helyett 21000 Ft-ért XL,XXL méretekben!
N1700VF Más méretekben előjegyezhetők 23500 Ft-os áron.

Kérdéseddel keress bátran!Nem kínai gagyik,eredeti angol,számlával és garanciával!
Postai utánvétel megoldható!
20/974-1680
54 es Dainesse bőrnadrág eladó.Szép állapot.
30Píz
eladó egy újszerű B-star condura nadrág:
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Jah, van még Shoei RaidII XR-1000,Multiteh PINLOCK új,csomagolt.

+ Cameron Queenstone tanktáska új

LEÍRÁS:
Textil
Dörzsölésmentes alj a tank védelmére
Merev fedéllel
Kézben szállítható
Vízálló nylon zsákkal
Új, kiváló "power" mágnesek
Méret: 4 l
Szia!
Mindegyiket próbáltam szinte ami a legjobb volt számomra az a Leatt-Brace.
Amit tudni kell róluk, hogy nem komfort kiegészítők!
Hosszú távra, nem az igazi, korlátoz a mozgásban, nem nagyon tudod forgatni a fejed, púpos bördzseki alá felvenni nem igazán tudnám elképzelni...ha tökéletes a dzseki mérete rád akkor meg főleg nem, ha pl. 1számmal nagyobb akkor esetleg, de nagyon nem lesz kényelmes, elvonja a figyelmedet a vezetéstől.
A nyakcsigolyádat,kulccsontodat viszont védi 1000el.
Szóval dönts okosan
Van egy Leatt-Brace eladó, ha érdekel, 2x volt közúton,mint az új.

Üdv.
Sziasztok!

Thor Ride dzseki-kabát eladó xl-xxl méret.
Kb.5x használt,hibátlan,kifogástalan,mint az új.
Hali!
Ha szigorúan vesszük nem újak mert fenn voltak már sisakon, de csak párszor volt használva így a sisak. "Újszerű" a cuccok állapota!
üdv,
eladó egy teljesen új gerincprotektoros hátizsák:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Keress meg e-mailben.Ott a cím az adatlapomon és írd meg mi kell.
Minden van ami motoros ruha,új és garis.