sziasztok,
kiváncsi lennék a véleményetekre egyrészes börruhát tervezek venni.
szerintetek melyik modell a "jobb"
alpinestars mx-1 vagy alpinestars rc-1
ha esetleg valakinek lenne személyes tapasztalatotok valameikel az lene a legjobb. várom a kommenteket.
üdv
Holnap ha minden igaz veszek csizmát!kezdő vagy éppen nehéz helyzetben lévő kollégának szívesen átadnám a régi csizmám ingyen,,,41-es,pici hiba van rajta,de nem vészes ,,,,,,Nem büdös tel az adatlapon olyan hívjon akinek tényleg szüksége van rá!
addig jó ,a gari teljes körű mindenre kiterjed!én csak marhaságból bepróbálkoztam és bejött ,,,,,,,, ha ilyet veszel,tudok segíteni ,,,adatlapon a számom
Hali!nekem RSX van,nagyon jó kis sisak,halknak nem mondható ,de elviselhető ,ja és 5év gari az azért nem szar,pont most cserélték az arcpárnámat garanciába ,így megint új a sisakom én szeretem nagyon a plexi az drága hozzá ,,,,,
Van valakinek személyes tapasztalata a SHARK RSX és a Marushin RS1 vagy RS2 sisakkal kapcsolatban? Melyiket érdemesebb választani?
Fontossági szempontok: Biztonság, szélzajmentesség, súly, kényelem.
az volna a kérdésem menyit használtad őket, hány évesek és a horzsolásokat esés okozta?
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Más szín és méret beszerzését is vállalom.
Az alábbi dainese protikkal van valakinek tapasztata!? Boncterembe nem találom!
THX
Shox vesemelegítő
XXL-es
UFO gerincvédő
170 cm-ig 8 tagú
kiváncsi lennék a véleményetekre egyrészes börruhát tervezek venni.
szerintetek melyik modell a "jobb"
alpinestars mx-1 vagy alpinestars rc-1
ha esetleg valakinek lenne személyes tapasztalatotok valameikel az lene a legjobb. várom a kommenteket.
üdv
ELÉRHETŐSÉGEM: hajnal13@vipmail.hu
Mit tartalmaz az 5 év garancia? Mire terjed ki?
Én 150 felett nem közlekedem sosem, nagyjából hol kezdődik a zajosodás?
Fontossági szempontok: Biztonság, szélzajmentesség, súly, kényelem.
Mi különbség van az RS1 és RS2 között?