Új motoros ruházati termékek 1 Ft-os Vatera aukcióban itt: Vatera link a termékekhez
Minden ruházat full protektoros, kivehető termobéléses!
Minden méretben, a készlet erejéig!
Nem értem én ezt.......jó idő van, te meg nem a földeken vagy kint ahelyett, hogy termelő munkát végeznél egyedüli emberként magyarországon, itt írogatsz
Te Pohi... nem csinálunk egy olyan "rendőrt szidó" fórumot?
Ez más "áldozatnak" is jólesene!
Áldozat = a törvényeket betaró (legalábbis a szándék megvan, mert sokszor lehetetlen)
... Magyarországon boldogulni-megélni vágyó... de az adókkal, járulékokkal, törvényekkel, politikával, bürökráciával kizsákmányolt (azt a lovat Ütik amelyik húz... ha kell agyon is ütik!) média álltal elbutított állampolgárok
...mi, akik végül is eltartjuk... a politikát, a nagytőkét, a közalakamazottakat, és az ingyenélőket... csak jó lenne egy ilyen fórum... nem?
Hát garatulálok akkor! De a magyar rendőrök előnyben vannak
Balkézzel vezet... jobb kézzel csekket tölt ...és közben észt oszt.. ami néha rám fér (mindig rám fér!) ...és büszke magára, hogy dolgozott is (eladott egy csekket, mert lejárt a tűzoltó készülék) ...és rendes is volt, mert levehette volna a rendszámot is... csak én nem örülök
Na jó nem panaszkodom,büszke vagyok a magyar rendőrökre
minket anno a HRingen Szabo Attila korbevezetett par kor erejeig es kizarolag bal kezzel huzta a gazt es fekezett. nem tudtuk hogyan szedjuk ossze a leesett allunkat. respect neki.
Tudnátok tippet adni, hogy hol találok nagy választékot motoros ruhákból?