Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E-mail-ben küldöm a megrendelést
Nekem is fehér sisakhoz kellene (alkalmi nőstény utas), sztem nagyon csecse ez a színkombináció
hajj skacok!

valaki nem tud szerezni nekem raid2-hoz whisper kit-et az itthoni 11ezres arnal olcsobban?

udv.!
Egyébként nagyon jól néz ki nekem is az van a fehér xr1000 alloy-on.
Hát lenne vagy 15.000 ha jól számolom......gyenge a Ft. De lehet 1000-el olcsóbb......árfolyam és váltás függő. Benne van a belföldi posta is.
A legutóbbi motoros rendőr világbajnokságot is magyar motoros rendőr nyerte A nagyját megcsinálta csakis bal kéz használatával .
Szia!

Tavaly vettem tőled utángyártott iridiumos plexit XR-1000-re. Lehet még kapni? (arany iridiumos kellene). Ha igen, mennyi lenne postázva?
Ha nem csinálsz semmit amiért rád orroljanak még büntetni sem fognak.
Jó kis videó :) A háttér zene helyett... hallgatnám inkább a motor hangját :)

Hát azért sokat kellene gyakorlni Tesó... és a motor képességei is számítanak...

Azért nem olyan nagy szám ez... a magyar motorosrendőrök meg bünteni tudnak... ebben verhetetlenek! Bááár, ha elmész Szerbiába, vagy Macedóniába...
ICON sisakokról tud v.ki v.mit?
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-.
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Ha begyakorolom igen, de most elsőre biztosan nem sikerülne. Mondjuk ha a legújabb 1300-as BMW lenne a seggem alatt, biztosan jobban menne nekem is......az FJR is nagyon jó, de nehéz és hosszú a tengelytávja, nehezen nyomható lapra kis sebességnél. Még a kawa gtr 1400 is jobban fordul. Az Fjr-t nem erre találták ki, hogy 20-al egy helyben forogj.
Hali!
Eladó Nitro bukók szenzációs áron!Számlával,garanciával!
Nitro N1710VF 49900 helyett csak 27000 Ft!
Üvegszálas héj,kivehető-mosható antiallergén bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,letéphető plexi fóliák,gyorszáras csat,orrvédő,bogárháló,sisakzsák!
Sharp töréteszten mind az 5 csillagot megkapta!
S,M,L méretben.

Nitro N1700VF 49900 helyett csak 23500 Ft!
Üvegszálas héj,kivehető-mosható antiallergén bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,letéphető plexi fóliák,dupla D gyűrűs csat,orrvédő,bogárháló,sisakzsák!
Sharp töréteszten mind az 5 csillagot megkapta!
XL,XXL méretekben!Más méretek rövid szállítási idővel!

Megtekinteni Kecskeméten lehet!
Postai utánvét megoldható!
Kérdéseddel keress bátran!
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
Eladó egy protektoros használt bőrdzseki.Apróbb javítható hibával (ezért ennyi az ára).
M.es méret. 11500 ft.
Ugyan itt eladó egy chopper bőrdzseki is,szintén használt,de hibátlan állapotú.Egy számmal nagyobb az előbbinél. Ára :16500ft
Somogyban található.
Tel:06309397476
Lőnél be valami pontos linket, nem nagyon adja nekem.
Ez nagyon dúrva!
Szeva Pohi!

Tudsz így motorozni, vazze?

http://www.keptelenseg.hu/kept...

Buntetni azt tudom hogy tudsz

üdv, R
motorline-ba van
Sziasztok, nem tudják h hol lehet venni a bukó tetejére ilyen taréj díszt?
Eladó Shox Textilkabát S-es méretben, kivehető thermobélés, állítható karszélesség. 10.000.-
Dainese Textilnadrág 40-es méretben, kivehető thermobélés, D-DRY technológiás. 10.000.-
Ha esetleg vkinek van Ghost Cougar Race Csizmája, nem tudja hol lehet hozzá csattot szerezni? Elvileg csavarral van rögzítve tehát tuti, hogy cserélhető. Az egyik oldalon a rugó tartó pöcke letörött nem vészesen nagy probléma de kiváncsi vagyok lehet-e ilyet kapni és ha igen mennyi.
icon anthem páréves típus. 12e