Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Vki tudna segíteni egy s1-es sisak plexi beszerzési forrásában? És még egy eltört alkatrész érdekelne a hozzá a plexi mozgatás egyik részvevője tört el a bal oldalon.

kössz
Üdv!
Ha megvan még az Icon bombshell csizma, engem érdekelne. Milyen méret? Köszi!
Ennyiért nem biztos hogy megéri.
Ami a maximum amit ér még és elég kellemes élmény az a lajosban kapható farmercucc.
A protektor benne az ütésre keményedő tipus a szabása olyan hogy a protektornál rendesen szűkítve van így nem fog elcsúszni belül nagy aramid szálas betétek vannak a fenéknél/térdnél.Ki van alakítva zseb a csípőprotiknak is.
Nem azt mondom hogy ugyanazt tudja mint a bőrnaci de egy ügyintézős városi napon 30 fokban nem is fogok a hungárián stiften menni.Ha meg így is beüt a gebasz annyit véd hogy ne legyen gond igaz kuka lesz nemúgy mint a bűr.
link
ez milyen márka és mennyiért adod?Köszi
eladó gerincprotektoros táska- az ár alkuképes
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szerintem térdprotektor, sípcsont védelemmel mindenképpen érdemes farmer alá. Nem minden motoros farmerben van protektor és ha van is, az csak puha protektor.
A motoros farmer előnye, hogy kicsit komolyabb a szakító szilárdsága.

pl.: Esquad Farmer
Néha meg tudnám ölni, de szeretem .
mizu a bullival? remélem rosszalkodik rendesen...
áhh még 5 embert rábírni, háát sztem nem menne vagy addig üldözöm őket a kanyarban amíg el nem esnek és kelleni fog nekik is kesztyű
Jah ...nem én mutattam. Szerintem vedd meg annyiért. Kintről legalább 6 db.-ot kellne rendelni, hogy olcsóbbra jöjjön ki... Vagy szedj még össze vagy 5 havert és egyben rendelek nektek, akkor 8000/db. áron megúszható.
huuh bocs nem te mutatod hanem attila még fáradt vok
Szia, az lemaradt, hogy csak egy balos kellene mert az szakadt szét a balesetben. Itthon annó még decemberben 10k-ért vettem + posta, most 10500+posta. Jah igazából L-es kellene eddig is az volt, nem méret miatt cserélek hanem, hogy szétszakadt. Meg azért sztem a bomber talán (vagy mégsem ) többet véd mint az a fox amit mutatsz az első, ennek a teteje bőr, + protektorok igaz h nekem is pont ott ment szét ahol semmi erősítés védelem nem volt. Azért köszi
Egyébként milyen áron van itthon? 1 db. kintről sem olcsó, csak ha 11 fölött rendelsz akkor van normális ára.
Nemrég rendeltem magamnak egy fehéret, már majdnem fekete Elég szűk egyébként. XL-t rendeltem magamnak, és elég passzentos.
fox M,L alpin M,L,XL TLD 36
Puma Desmo Csizma/-fehér-piros

Használatlan, még lábon sem volt. 47-es méretben eladó.
Nekem 46-os lábam van, és arra jó.
sziasztok, gondolom nincsen senkinek sem elfekvőben fekete L-es fox bomber kesztűje? ha még is pls szóljon
Ma jöttek meg a kesztyűk, holnap megyek érte a postára. Aki szeretne egyet, vagy akár többet is az jelentkezzen telefonon vagy e-mail-ben.

Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "2 db. XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "1 db. L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "3 db. XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "2 db. L" -egyik lefoglalva.
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "1 db. XL"
Eladó vadonat új Ghost cougar csizma 42-es méretben 20.000 Ft-ért. Egy ismerősömnek rendeltem, de sajnos kicsi lett neki. Sürgős, ezért ennyi az ára.
Halihó!
Eladó új Nitro sisakok kedvező áron számlával,garanciával!

1-2:Nitro N1700VF 49900 helyett 23500 Ft!
Készleten lévő darabok:XS,XL,XXL

3-4:Nitro N1710VF 49900 helyett 27000 Ft!
Készleten lévő darabok:S,M,L

5-6:Nitro N766VX 29900 helyett 15000 Ft!
Készleten lévő darab:XL

Személyesen Kecskeméten megtekinthető,egyeztetett időpontban akár hétvégén is.
Kérésre e-mailben további képek és információk!
Postai utánvétel lehetséges!

zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
A kép lemaradt
Helo mindenkinek!

Vettem (használtan) egy ilyen protektort, de sajnos a bekeretezet részben látható elemek nem voltak rajta...
Az lenne akérdés, hogy lehet ilyet valahol beszerezni?

Vagy ha tud valaki ilyesmit akkor légyszíves szóljon

Előre is köszönöm!
E-mail címem megtalálod az adatlapomon.
Arra írj légyszi pár sort,hogy Te vagy az,én meg küldök képet,árat.
v.mi erősebb anyagú farmer aztán arra egy térdvédő én is úgy tolom szerintem elég
Új és használt motoros ruházati termékek széles választékban, akár 1 Ft-os aukciókban is itt:
Vatera link a termékekhez
Kabátok, nadrágok, protektorok minden méretben és fazonban!