Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Gondolom a Bering Supermotora gondolsz. A magyarországi vezérképviseletnél 124 900 Ft az ára.
Sziasztok!
Eladó lenne egy Monza Sprint 2részes overáll.Az ár csak irányár!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Hmmm...megnéztem, de valahogyan sehol sem találtam a kedvezményes árakat. Esetleg a 78.125 Ft-os bőrjakó már az lenne?
Szia!
gerincvédő érdekelne! Hol lehet megnézni próbálni?
Most van többféle, bélelt túrakesztyű a termékeim között, 1 Ft-os aukcióban is! 7, 8, 9, 10-es méret körül mindenfélék!
Vatera link a termékeimhez
érdekelne engem is valami jóféle kesztyű,persze árban is
tudnátok vmit ajánlani?!
Valamint ugyanitt FOX V2 piros,S-es méretben.28 000 FT.e-mail:bekimotors@gmail.com
Vadonatúj,használatlan, gyönyörü Shift Agent sisak XS,S,XL méretben.Dobozában,sisakzsákkal,gyári könyvel!Érdeklödni a bekimotors@gmail.com email címen.
Bering motoros ruházat, Daytona motoros csizmák, Shark sisakok
50% -os kedvezménnyel.
http://www.bikerzone.hu
Halihó
NOLAN N84 N-Com sityók "XS" 2db. makulátlan állapotban eladók.
UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző.
Vadi új 400 UV és karcálló plexi.
Vadi új belső Pinlock páramentes plexi.
Orr légterelő betét.
Bogárháló.
Teljes szellőző rendszer.
Kivehető, mosható arcpárna és bélés.
Mickrolock állcsatt.
Az eredeti bolti ára 66.000.-/db
Target FlatBlack 26.000.-
PinkWhite 28.000.-
A kettő db. egyben 50.000.-
Elérhetőségeim az adatlapomon
szia Pohi!
Tudnál nekem ilyen kesztyűt szerezni? a neve: alpinestars Polar Gore-Tex Gloves
Ha igen milyen árban?
Válaszodat előre is köszönöm
Gergő
Eladó
43-as Sidi Vertebra csizma 20e, Alpinestars Sp1 kesztyű M-es jobb tenyéren csúszás nyoma 6e, Rossi baseball sapi 5e.
hahó mindenkinek!
akinek volt vagy van Roleff Ghost rider evolution kesztyűje az kérem jellezze észrevételeit akesztyűvel kapcsolatban.
Megéri az árát (36.000)
a válszt előre is köszönöm
M,L eladó
Ez nem bukó, ez egy nő
Puncimágnes 2000
no kéremszépen, ez milyen típusú bukó lehet?
50pénzért megválnék tőle
Szia Zoli!
Megmértem pár adatot, de ezeket mindenképp egy másik bőrruhával kéne összevetni, nem utcai ruhával. Ha nincs lehetőségetek Pesten próbálni, akkor szívesen el is küldöm postán, és ha nem jó, akkor visszaveszem. Valóságos női 34-es konfekcióméretnek felel meg, tehát vékony, és az átlagnál nem magasabb lányra jó.
Tehát az adatok: a ruha teljes hossza elöl, összecipzározva: 139 cm, a mellbősége elöl szimplán mérve 42 cm, a dereka szimplán mérve 35 cm, a lábszára hossza a belső oldalon 72 cm, az ujja hossza a belső oldalon 46 cm, az ujja hossza kívül a vállvarrásig 57 cm. Jó vastag bőrből van, profi protektorozással, úgyhogy a megadott adatok csalókák lehetnek.

Szia!
Hy
Tudnál méreteken mondani a ruhához mert nem találok egy mérettáblázatot sem
azt nem fog! az +lóvé
le ne szopjon Perec?