Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó új 32-es motoros farmer és térdvédő hozzá.
Szia csak érdeklődnék,hogy vannak e már nagy méretben M.csizmák?
Válaszod várom Köszönettel Mara.
Eladó vadonat új Ghost cougar csizma 42-es méretben 25.000 Ft-ért. Egy ismerősömnek rendeltem, de sajnos kicsi lett neki. 42-es méret.
Én 10-ért vettem egy UFO térdvédőt, és azt használom a farmerhoz, meg a motoros csizmához.
valaki nem tudja véletlen, hol lehet kapni motoros farmert? és hogy egyáltalán megéri-e ilyet venni, vagy inkább egy térdprotektor elég e sima farmer alá? csak mert ha nem öltözök be teljesen, akkor is kesztyű, csizma, kabát, gerincvédő, alul meg nincs semmi védelem, és pont tegnap történt előttem egy robogós baleset, ahol a gyereknek a térde sérült, szóval annak is szeretnék valami védelmet.. Hasznos tanácsokat elfogadok !
Oks ment mail.
Csak tóval és Üvegtigrissel
akkor az ojan hely lehet mint csesznek
Dehogy. Nincs az olyan messze. ORszágon belül nem is lehet semmi olyan nagyon messze
Egy kellemetes délutáni program.
Menjél csak el, mindig van ott egy rakás motoros
akkor egyenlőre nem megyek oda mer messze van
Egészen pontosan a Garancsi-tó partján
Én alapvetően egy nagyon rendes lány vagyok
Az ismerőseim szerint
Asszem Piliscsaba és Tinnye között...
Akkor megnyugodtam.
Rossz ember nem lehetsz!
Koncert csakis rock!
Motorozást köszi, köszi, kösssssszzzzziiiiii
hol van ez a hely?
Sose lehet tudni!
Koncert csak ha rock!
Motorozás naná!
Igazán köszönöm. Közben egy másik "apu" jelölt (ami esetedben valljuk be elég viccesen hangzik tekintve a korunkat , szóval a másik apu letiltott a koffeines kávéról is.

Koncertre néha elmehetek?
És motorozni azért még motorozhatok?
Okés kislányom!
Megbocsájtottam.
De többet ilyen elő ne forduljon!
Háááát, talán ott a háttrében a napesernyő alatt ücsörgö fehér felsős fiatalemberé, ha jól rémlik.
De ez egyáltalán nem biztos, volt ott vagy húsz motor és másfélszer ennyi motoros
nem
Nem tom. A Tied?
kié a zééé?
Igen, másik apu Úgy lesz
......csak koffein menteset.....