Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még tegnap kihasználtam a lehetőséget az idei első olajmelegítésre és újgumi bejáratásra (utólag örülök, hogy nem hagytam mára). Ilyen szép idő volt:
Nem is volt olyan hideg Én azért élveztem.. egy ilyen váltót úgyis szerzek egyszer, csekkolok minden oldalt, meg várom hátha Rakpartiróka lát egyet Indiában.
Én is elővettem a gépet, de pár Km után lefújtam az akciót a hideg miatt. Az indiai dobot szerintem azért csinálják szétszedhetőre, hogy tudják kókányolni, ha valami elromlana. Bár nem tudom mi romolhat el benne, ha csak el nem dugul. A váltó nagy kincs!
Bár igen meg tud néha tréfálni. Jobb oldal,+ 1. fel, 2.3.4 le. Amikor hozzám került egy körváltós pitbike, azonnal elpasszoltam, mert az lvolt itthon a negyedik féle váltó.
Üdv

Ezért a szétszedhető dobért kissé irigyellek, ez az Indiai belpiac áldása Jaa meg a jobbos váltó Nem cserélünk?
Ma nem bírtam ülni a s.....men, mentem egy 70 km-es kört, készült pár idei első gurulásos fotó is...
Ha meg lesz a csomagtartó, légyszi tedd közzé az eredményt. Egyébként én erre a vasra szoktam felültetni az utast. Gondolkodtam rajta, hogy varratok rá egy műbőr huzatot szivaccsal és valami rögzítővel, de egyelőre még nem jutottam el odáig. Az én kipufogódobom szétszedhető (részben), így a műtét inkább piszkos volt mint nehéz.
Üdv márkatársak!
Nem semmi volt a kipufogó műtét, gratulálok hozzá. Én is gondolkodom egy kicsit markánsabb hangon, de nem biztos, hogy felkészült vagyok ilyen mértékű boncolásra. Legjobban ez a hosszú kályhacső forma tetszik (az enyém is ilyen) de fogalmam sincs miként lehetne komolyabb roncsolás nélkül szétszedni.
Ami a csomagtartót illeti, magam is mostanában próbálkozom egy ilyen beszerzéssel. Sajna Dorogon nem lehet kapni olyat, amire ülés is felszerelhető, ezért a képek alapján egy lakatos ismerősöm most gyárt egy megfelelőt, amire majd készítek, vagy csináltatok egy könnyen, gyorsan leszerelhető ülést. Ha lesz valami értékelhető fejlemény, akkor teszek fel képet.
Közeli tavaszt mindenkinek!
Az enyémen asszem komáré van. Arra emlékszem, hogy 500pénzért vettem a neten. Erősen gondolkodom, hogy a nyáron hajtatok egy gyárit egy ügyes lakatossal.
Az jó lenne ...
csepel 125-é ilyen, nekem lehet van... illetve tudok szerezni.
Kedves Márkatársak,
Ilyesmi csomagtartót keresek. Ha valakinek van, szívesen alkudoznék rá.
Üdv.
Szép műtét .
És ha még a beteg is túlélte ...
Üdv Feri

Szép meló, gratula. Jajj de érdekelne a hangja... basszer én most nézem... minden gépnek a kipuff könyök végén van ilyen fojtás?
óóóó
Végre ma igazi tavaszi nap volt. Itt keleten először ebben az évben.
Rászántam magam a kipufogó projectre, és kibányásztam a könyökből a fojtást. (ezt pontos jévelírják? )
Utána a dob hátső részéből az üveggyapotot. NEM BÁNTAM MEG!
A motor jobban indul mint valaha, és jobban is megy. Tökéletesen síma alapjárata van, egyenletesen húz. Talán még sosem volt ennyire kezes.
Féltem hogy milyen lesz a hangja, de azt hiszem pont olyan, amire felfigyelnek az utcán, de a rendőr fülét még nem zavarja. (én még kicsit hangosabbat is szerettem volna)
Íme pár kép a könyök operációról. A dob kibelezését nem örökítettem meg, az nagyon "véres" látvány volt!
ja és bocs, nem hitchkock, ott 169 font a szett.
Üdv

2011.10.28. napi hozzászólásom

"Ma felkerült a 930 as AMAL 200 main, és 106 os slide jettel. Mivel a bovdenezés miatt a tankot le kell venni, ezért a csapatpróba holnapra marad, a gázhúzón is állítani kell. Azért egy képet teszek fel."

nekem jól működik ezzel a szettel
Az Amal karbi nem hagy nyugodni, főleg hogy a Mikarb mostanában egy kissé megbízhatatlan lett, gyanúm szerint a szívatónál lehet a bibi. A kérdésem hozzád, Ritt, hogy milyen fúvókákkal rendelted az Amalt illetve milyen méretekkel próbáltad? A Hitchcocktól jött?
Üdv.
Tavaly rendeltem az eredetivel megegyező Avon gumikat az alábbi site-ról. Néhány napon belül megérkezett...
http://www.mynetmoto.com/motor...

http://www.mynetmoto.com/motor..
.
Ha széttépi hát széttépi! Tépje csak ha bírja. Különben sosem vennénk rá másikat. A szép hangért fizetni kell!
Miért ne?
Na ezt is értem :-) Most?
Na ezt értem, de akkor mi a megoldás?

üdv
Fojtás nélküli könyökkel a rövid dobnak is szép hangja van, de előbb-utóbb darabokra tépi a nyomás. Sajnos sem a dob belseje, sem a felfogatások nem bírják ezt az üzemet. Viszont hiába van 32-es karbid, ha a fojtott könyököt használod. Na, ezért szép feladat a feljavítás (többek között).
ááááááá fojtás és nem ly