MEGVAN A KULCS!
Most szóltak a TESCO-ból! Őszintén, már kezdtem lemondani róla, de most igazán kellemesen csalódtam a magyar emberekben. A boltvezető hangjából ítélve majdnem jobban örült, mint én. (na jó, azért nálam jobban biztosan nem)
Én sok ülést kipróbáltam, mire rájöttem, hogy bennem van a hiba.
Az utas számára nem adott tartást, hamar becseréltem másikra.
Végül egy eredeti ülést vágtam ketté.
Üdv!
Na találtam is egyet, az első képen egy Made in Indiai darab a pufitankon, a második kép mintha az enyémről készült volna, ez 60 dolcsi utángyártva, elvileg 50-es 60 as évekbeli triumph , norton etc motorokon volt. Én jobban vettem 50 ft- ért
Igen a junakon lévő hasonló, de az egy öntvény, ez meg igazi vékony acélpálcás darab, délután dobok fel róla fotót. Vajon hogy rögzítették a tankra? Gondolom festés előtt...
Az eredményt elnézve szerintem jobb hogy nem vártál! Ez igencsak illik hozzá, vaskos is, szép is! Én egy menthetetlen NOrton vagy talán AJS tankon (mire jó a vastelepen járkálás) egy csodaszép tankcsomagtartót találtam, 50 jó magyar forintomba került, amikor hazajöttem letisztítottam, akkor láttam a gyári nikkelezése szinte ép Természetesen nem a tankra teszem, bár ott se csúnya, hanem hátra mint Te.
Ilyesmi a darab mint ezen a gépen:
Na gondolhatod.... Én a veterános "szaki" a német gépeken is van ilyen de ott a sárvédő utolsó egyharmada törhető fel, de ott látszik a zsanér! Ez igazán szellemes megoldás Ma kimentem az új FAG csapágyakat belepréseltem a hátsó kerék agyába, simán sztenderre húztam a gépet, és fél óra alatt helyén volt a kerék, EGYEDÜL
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Egyelőre még bízok benne, hogy egy vásárló vagy dolgozó megtalálja és leadja a vevőszolgálatnál. Tegnap felírták a számomat, és hívnak ha talál valaki egy kulcsot. Ők szólnak minden dolgozónak. Igazából tényleg fontos a kulcs, de legfontosabb nekem a kulcstartó volt, enfieldes kézimunka, a tesómtól kaptam. Ha másolás lesz, jelzem, és előre is köszönöm.
Még egyszer a kipuff. A képen látható típus az E-bay-ről van, "Megaphon" ként hirdetik, és tényleg.......
Üdvözlettel