Egyenlőre egy napra előre is alig tudok tervezni, nemhogy szeptemberig.
Azért igyekszem fejben tartani és opciósan csúfítanám az RE-s csapatot egy kis sárga műanyaggal.
1 kis sört ott is lehet inni rögtön érkezés után. Csak akkor egy 3 órát tuti maradni kell :-) Jöjjünk össze minél többen... Suraki, Attip,Márkó,Kavics,Hunone.. bármilyen motorral lehet jönni, csak maximum a Royalok lesznek a legszebbek
Először is Papa54-nek mielőbbi gyógyulást és jó egészséget kívánok!
Sir Bernie és jómagam a hétvégén meglátogattuk a Balatont! Óriási élmény volt a kellemes időben szelni a kilómétereket és begyűjteni az általatok is jól ismert csodálatokat és elismerő szavakat! 500 km-ert mentünk és a távot hiba nélkül teljesítettük! Visszafelé jöttem rá, hogy szerszámok otthon maradtak, de bíztam Bernie kitartásában! A fogyasztás 3,4 liter körül alakult ami szerintem teljesen tökéletes! Nagyon jól éreztük magunkat és kellett már, hogy Sir Bernie is mozogjon egy kicsit!
Egy jó adag "pozitív energia" ami felszabadult, olvasva a többieket, tudva családod támogatását.. Talán ez is hozzásegít egy kedvező fordulathoz, mindenféle értelemben.
Barátsággal: kovend
nem kellenek évek, jövőre is lesz, és mint mondtam Nagykőrös Pálfája erdő, szinte ugyanez a rendezvény csak talán szebb helyszínen. Gyertek el oda, én is megyek
Szia ritt,
Csatlakozom Imréhez. Egész vasárnap egyedül hajtottam Lordomat, nyugodtan el tudtam volna csorogni Ceglédig, ha előre szólsz a rendezvényről. Ráadásul az időjárás is ideális volt.
Lehet, hogy évek kellenek megint egy hasonló alkalomhoz...
Üdv.
...én dolgozom, így naponta pöfékelünk Sir Johnnal. Nemrég pördült át a kilométeróra a szép kerek 12345-ön .
Mindenkinek szép napot, jó pöfékelést!
Sir John & Jocó