Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát attól függ a vevőnek mennyire dagad a tárcája! mondjuk én is csinálnák 100 ezres generált de ki a franc fizeti meg? érteeed? és a másik hogy ha még jó benne vmi alkatrész akkor mi a francnak dobáljam ki belőle? érted? másik hogy mekkora a ismeretségi köröd.... hogy ki kinél mennyiért vállal be. pl eszterga munka stb pl a perselyeket nekem ingyen csinálnak. :P
Ahha nincs ám messze sima közúton eljön csak 75 kilóméter.
Puchi! Simán csak ne Makó felé indulj!
Tatabányai vagyok eltudnék motorozni vele hazáig?
Szerintem ha megengedhetném magamnak akkor énis hasonlóképp járnék el minden esetben csak tudod én 65 feléért vásároltam legdrágábban motort meg nem szar szutykos mz-vel járnék ha lenne pénzem hanem új motorral csak szerintem a fórumon többen vannak úgy hogy annak a 65-ezernek kibaszottul meglenne a helye másra.
Hűűde elnézést...

Egy pincében voltam, nem volt hálózat, a telefon meg addig próbálkozott, amíg éhenhalt...
Sachs 1251/6D
Ennek a blokknak a felújítása 65.000 ft-ba került...
Brumo! Nem 5-6-10 ezer forintba...
A felújítás itt kezdődik...
Győri vagyok
Merrefele vagy elérhető?
Cseréld le ez biztonságos:

Tegnap lenyomtam egy szép kört a motorral. Balatonalmádi-Füzfő-Kenese-Siófuck-Komp-Tihany-Füred- Veszprém. Enyhe dombon lejtmenetben nagyonbehajolva mentem óra szerint 100 at! De halálfélelmem volt a motoron már nagyon instabil ilyen sebességnél.
25 körül gondolom
újonnan németországból lehetne behozni, de 150 euró körül vannak. használtak az ebay-en ahogy néztem 30-60 euró + a szállítás. Még én is gondolkodom hogy megéri e hozatni.
Csak a jobboldali burkolat van meg, de azt kicsit még toldanozgatni kell.
Üdv
ja vágom a karbét semmi nem szóltam :D
A a karbi amit hirdetsz azt mennyiért adod?Mert kéne egy olyan és műanyag burkolatod a blokk fölé nincs véletlenül?
Arolt dobd el a gecibe castrolnak van tök olcsón ásványi olaja meg a repcének is.
Mennyi az ára?
Sziasztok!Ha valakit érdekel,van egy pöpec állapotú Puch Maxi eladó!
Fűkasza érdekel cserébe esetleg!
Köszi az érdeklődést Puchinátor.
Szétszedtem a karbit kitisztogattam, és állítottam az úszószinten. Lement a fogyasztása 3,5-ről kb 2 literre, és nem fuldoklik a benzinben, viszont valami tömítés még kéne hozzá, de megy.
Az olajat meg azét kérdeztem mert most AROL 2T rakok bele csak nem sok jót hallottam erről az olajról.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat
üdv
ja hát szétlopták a dunát kegyetlenül de ezért is szívás az egész.
HÚ VAZZ A BING 85-öd érdekel!
Mindíg a belevalót régen a 60-as 70-es években is készültek a maiakkal vetekedő nagy teljesítményű motorkák.Nyilván egy puch DS-be ami jóval kevesebbet forog egy puch cobra gtl-nél más olajat igényel mint ami a cobra igényel.A teljesítményt illetve a hűtési módot tekintve már lehet saccolni, hogy mi lenne az idális odaális.
Sziasztok!
Érdeklődnék ti milyen olajat használtok régi 2T motorhoz.
Érdeklődnék továbbá hogy milyen hajtóműolajat raktok gépeitekbe.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek.