Tehát akkor mi legyen? Írtam, hogy amatőr vagyok ( De sebaj, majd belejövök).
A neten böngészve nem találtam olajtípusra, sűrűségre, minőségre utaló sorokat. Ennek csupán annyi az oka, hogy nem tudok németül
Nemrégiben vásároltam egy Zündapp CS 50 típusú motort.
Elképzelhető, hogy fórumozó az illető, akitől vásároltam, mert elég szép gyűjteményt láthattam pincéjében :D
Nos... Elkezdtem felújítani a gépet, elég szépen haladok vele, de egy ponton megakadtam puszta amatőrségből. Nem tudom milyen hajtóműolaj való a motorba(?) Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Raktam képet az eredeti állapotról, hátha valakinek ismerős:D
Szia,szerintem miért ne!?
De én csütörtökön délután 3 órakor Komáromba leszek a Monostori erőd parkolójában.Oda el tudom vinni,ha gondolod,az árból nem engedek.
Hiába van két motorod ha egyikben sem bízol és 40-50 km -nél messzebbre nem merészkedsz, mert benned van az a tudat hogy " azt a csapágyat ki kellett volna cseréljem " vagy " a főtengelyt fel kellett volna újíttatnom"..
A Másik hogy nem te vagyok fogy fogjak egy reszelőt és reszelgessem... Ezt egyszer megcsinálták olyanra amilyen...
kókány... a nicasil nem újjítottad fel na ezt nevezem kókánynak minimum megkellet volna perselyezni és több felköpködőt beletenni meg mennymánt vezéreket bele.
:)