Elkezdtem pucolgatást. És nem csalódtam újra a gépben. Első motorom aminek a szétszedésénél nem köpködve káromlom az előttem rajta dolgozóét! Látszik hogy volt bontva a blokk de amikor összerakták nem pasztáztak semmit! Ugynaúgy mint én annak idején valaki nem volt lusta kivágni az alutömítést a henger és a fej közé illetve kikapirgálni a koszt a vízburok tömítése alól hogy jól zárjon. Teljesen jól összerakott blokk volt. A dugattyúról szólva meg szerintem valami új lehet benne illetve újszerű még az oldalán látszik hogy rendesen be sem járódott kotyogása van minimális de az ilyen motoroknál nem lényeges. Felső L gyűrűhézag 0.3-0.4 körül alakul tehát kiváló. Alsó is hasonló értékekkel bír. Ami az évek alatt megfáradt az a tűgörgőkosár és kicsit lógott. Sebaj 1600 ért van bele német Timken márkájú. Illetve a henger megélt már egy hajtókar tűgörgő felszívást ahogy a képen is látható ahogy a felömlőnél beakadt kitörve kis darabot de szerintem ez még elmegy így sokáig. Ennyi mára illetve letisztítottam az egészet, holnap polírozom a blokkot és festem a hengert illetve azt is polírozom.
Meg aztán összerakd! Mert a többi motorról sem hallottunk jó ideje. Remélem nem estél bele a harácsolásba hogy van van szétkapod hogy jóó majd megcsinálom aztán ott áll több évig és le sem sz.rod. Közben meg júj van új motorod azt is elkezded "felújítani" és így lesznek majd 10 év múlva újra kosaras zündappok az eladó motorok között.
Bár nem épp rád gondoltam hogy a váláskor... halmozódott adósságról van szó. hanem a emberek hülye igényéről. hogy az ember mindig a legjobb és a legújabb szarok kellene. és persze nincs rá kerete, és ezért hitelre megvesz. és akkor isgy tovább másiket meglátja húha ez kéne akkor az is hitelre vesz akkor így a hitelek a hátán tapossa szét az embert.
De ha mondjuk nálad esetében ha válás történik nem feltétlenül "kötelező lakást venni" Lehet lakni albérletben vagy önkormányzatiban. És viszont ha anyád egész életében dolgozott akkor miért nem azt kapja meg ami jár neki mondjuk a lakásnak a felét.
vagy ti maradtatokvolna a lakásban és a fater mehet a sunyiba. Mert mindig első a gyerekjoga a biztonságos elhelyezkedése.....
És jól tudom hogy hogy működik a hitel. és azt kívánom hogy sose kelljen hozzányúlnom. mert az olyan hogy sose tudod levakarni a válladról a tehert mert az csk kibaszottul nő a adósság.
Pl a muterék most akarnak felvennni a hitelt mert a cég tartozástcsináltak. ésmeg fejleszteni akarnak és 3 millát felvenni. és tidod mennyi lesz mire visszafizetik. 6 milla! ez van. pl a inflációval szemben még továbbánő is akár 9 millára. és közben a gépek szart se fognak érni! ez a baj! Én PL majdnem akartam venni egy fiatalabb kocsit 1 misis hitelre miert klímás legyen. De rájöttem hogy mia fasznak. és inkább a Golfomat csinálgatom.és az szolgáljon évekig. és közben rakom félre a pénzt aikor összejön annyi akkor lehet venni másik kocsit..... a NAgy 110 Cm-es TV-t is vetten 235 ezerért önerőből 4 hónap alatt azta úristen basszsameg nagyon keményen megdolgoztam mert nem akartam hitelre. mert ha hitel lenne most is nyögtem volna a részletet.
Remélem most vágod Haver?
A hitel egyenlő a baszik melózikkal?
Képzeld anyám egész életében megdolgozott a dolgaiért, egy válás után, egy gyerekkel a vállán, hol és hogyan vett volna lakást 2 millióból? HITEL NÉLKÜL?
Jobb lenne ha befejeznéd ezt a hasztalan szarrágó beszédett, mert most megyek el hozzád, és váglak pofán!
A kúrva "válság" csak az emberek fejében van! Ha belegondolnál, a bankok összeomlása előtt is válság volt, csak a hitel enyhíteni tudta az emberek éhségét az újdonságot iránt, TV-k, autók, Full-HD-kamerák... De közben termelik a sok szemetet, amivel egyszerűen nem csimálnak semmit, csak kibasszák, elküldik a világ 3. országába, tönkretéve az egész földrészt.
Az emberekben a kezdetek óta él a vásárlás, a jobb, az újabb dolgok iránti vágy. A gyártókban pedig a tervezett elavulás. A villanykörte összeesküvés, avagy a Tervezett Elavulás története
(tiedet kellene DDD:)
De ha mondjuk nálad esetében ha válás történik nem feltétlenül "kötelező lakást venni" Lehet lakni albérletben vagy önkormányzatiban. És viszont ha anyád egész életében dolgozott akkor miért nem azt kapja meg ami jár neki mondjuk a lakásnak a felét.
vagy ti maradtatokvolna a lakásban és a fater mehet a sunyiba. Mert mindig első a gyerekjoga a biztonságos elhelyezkedése.....
És jól tudom hogy hogy működik a hitel. és azt kívánom hogy sose kelljen hozzányúlnom. mert az olyan hogy sose tudod levakarni a válladról a tehert mert az csk kibaszottul nő a adósság.
Pl a muterék most akarnak felvennni a hitelt mert a cég tartozástcsináltak. ésmeg fejleszteni akarnak és 3 millát felvenni. és tidod mennyi lesz mire visszafizetik. 6 milla! ez van. pl a inflációval szemben még továbbánő is akár 9 millára. és közben a gépek szart se fognak érni! ez a baj! Én PL majdnem akartam venni egy fiatalabb kocsit 1 misis hitelre miert klímás legyen. De rájöttem hogy mia fasznak. és inkább a Golfomat csinálgatom.és az szolgáljon évekig. és közben rakom félre a pénzt aikor összejön annyi akkor lehet venni másik kocsit..... a NAgy 110 Cm-es TV-t is vetten 235 ezerért önerőből 4 hónap alatt azta úristen basszsameg nagyon keményen megdolgoztam mert nem akartam hitelre. mert ha hitel lenne most is nyögtem volna a részletet.
Remélem most vágod Haver?
Bazdmeg olvassál!Nem alumíniumon mondtam hanem spiátert.
Gyökér.
Képzeld anyám egész életében megdolgozott a dolgaiért, egy válás után, egy gyerekkel a vállán, hol és hogyan vett volna lakást 2 millióból? HITEL NÉLKÜL?
Jobb lenne ha befejeznéd ezt a hasztalan szarrágó beszédett, mert most megyek el hozzád, és váglak pofán!
A kúrva "válság" csak az emberek fejében van! Ha belegondolnál, a bankok összeomlása előtt is válság volt, csak a hitel enyhíteni tudta az emberek éhségét az újdonságot iránt, TV-k, autók, Full-HD-kamerák... De közben termelik a sok szemetet, amivel egyszerűen nem csimálnak semmit, csak kibasszák, elküldik a világ 3. országába, tönkretéve az egész földrészt.
Az emberekben a kezdetek óta él a vásárlás, a jobb, az újabb dolgok iránti vágy. A gyártókban pedig a tervezett elavulás.
A villanykörte összeesküvés, avagy a Tervezett Elavulás története