Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez Zündapp Ks 50 a Puch más!
helló!úgy emlékszem,hogy nekem van mindkettő.hétvégén megyek muterhoz.ott vannak ilyen ez,az.van bosch gyújtásom trafóval,puchra.csak a megszakító hiányzik.kreidlerhez blokk takaró lemez,meg a két oldal fém doboz házzal.
Most szerváltam ez a motort szerintetek mennyit ér? Motorja kifogástalan pöccre indul!
Sziasztok keresek zündapp ks 50 oldaldekniket, első kerek lámpát!
nincs válság de munka se
zündapnál kéne keresned XD
Sziasztok keresek Zündapp KS50 oldal deknit lámpát!
tudom.. :S csak ne lenne kurva válság.....
és te sokallod a herculest annyi pót alkatrésszel. csak az alkatrészek többet érnek
lehet,bár elég szép és jó is!
ahamm... értem... bár a 100-as azért kicsit sok....
kéne magura karok van?
írtam már.. olvasd lejjebb.
vlkinek puch alaktrész ?:)
na mejek.oda teszem a lecsót asszonyka meg kívánta
így van.nincs benne.
rohadjon meg!nem tudjuk csinálni a tetőt.jól szét kaptuk
jah ittis :S:S:
ja :@
gondolom belső memória volt csak mert memória karival egyszerű lenne a történet. szakihoz el kell vinni hogy szülje ki belőle az adatokat
Esik a rohadt eső!
értem én hogy sachs blokk... hercules, ktm, puch, mittomén még hányféle tipusu vázba sachs blokkot raktak a gyárban. arról van itt szó hogy ez közel sem úgy néz ki mint egy ktm comet. formára lehet de aztán slussz. még a váz sem hasonlít
slick nem szedted szét még ma?
meg hóót.egy párszor oda csaptam a földhöz csak töltőn műkszik és nem szabad össze csúsztatni.tehát meg javítottam
Arra lennék kíváncsi hogy Pl gyárilag a motorokon (Puch stb) hogyan oldották meg a blokk beszerelése után az elektronika csatlakoztatását? Mert ki kéne szednem a Cobrából a blokkot egy nagyvizitre. És valami humánus módszert szeretnék alkalmazni. Egyszóval nem az elvágom a vezetékeket majd szigszalaggal összekötömre gondolok.
bluetooth