Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb.Amúgy nem a motor a drága hanem mire minden köcsög papírt elintézel hozzá forgalmi törzskönyv műszaki adásvételi matrica átíratás biztosítás és még ide oda elrohangálni 2 3 szor mert ugye őkse tudják mi a dolguk csak kötözködnek.
így van és nem szét lopták hanem még mindig vagyis széje lopják ! vlkinek mz alkatrész ?
Nincs válság csak túl sokan vettek fel hitelt. Meg szétlopták az országot. Na meg alacsonyak a fizetések.
mert kibaszott válság van bazmeg és éheznek az emberek....
Nemértem miért ilyen olcsók az MZ-k.
Üdv!
Igen megérte a dolog. Végülis nekem igen. Mert ilyen olcsón nem jutottam volna egyhamar Cobrához. A munkaóra nekem mindegy mert szeretem a Cobrákat szerelni. Igen kb annyit kell majd rákölteni. De lehet ezen is kijön majd a hajtókar probléma...
Nekem no.
Puch x50-4-be keresnék még fordulatszámmérőt minden mechanikával meg kilométerórához spirált illetve ami lenn a keréknél azt a részt! Kb mennyibe kerül?
Üdv!
Hello! Valakinek elado ZÜNDAPP ks 50 holmia?
Fú felböfögtem egy darab féligemésztett zsömledarabot.
Szia
jo befektetés volt ezt megvenni?habár ez is cobra csak egy pár munkaorát kell belevinni (50-100) meg vagy 40 e huft.de akkor pöpec lessz. A lámpát 1500+postáért viheted ha érdekel megkeresem és lefényképezem.
üdv
Csettegősöknek Való!
http://www.hoffi-tuning.de/exp...
Lentebb található róla pár kép. Vagy itt http://www.sportmotor.hu/motor... Mit kérnél a lámpáért?
Eladó váz nagyon óccsó
Egy monzárol szedtem la a lámpát a cobrával ellentétben ennek az alja is lejött de a bura ugyan az mint a cobrán ,tehetnél fel pár képet a bicigliröl...(cobra) az enyém már tavaly ota ott porosodik.mondjuk multhéten elövettem leporoltam 2-3 rugásra be is indult ennek örömére elszaladtam vele a boltba hiába 50ccm akkor is jo volt menni vele hiába szoktam a 750 v4 hez.
üdv
Alakul a molekula
viszem centiroztatni meg perselyezni a főcit aztán utána meg minden jolessz ma meg átrakom rá a monza lendkerekét
Miapálya comet?
Slick széjjelkaptad már a cobrát ? :D
Hát nem kevés monnyuk úgy :D
Az sok? Legalábbis 1 oldalt ma biztos meg fog csinálni.
Hétvégén ennyi munka?Huhú
Autós.:D Meglesz még hétvégén remélem. Golf 2 bal-jobb küszöb és taposó csere...
Az utolsó pocsolyán tök jó volt átérni :D ha kicsúszok akkor tuti megfürdök :D