Kb.Amúgy nem a motor a drága hanem mire minden köcsög papírt elintézel hozzá forgalmi törzskönyv műszaki adásvételi matrica átíratás biztosítás és még ide oda elrohangálni 2 3 szor mert ugye őkse tudják mi a dolguk csak kötözködnek.
Üdv!
Igen megérte a dolog. Végülis nekem igen. Mert ilyen olcsón nem jutottam volna egyhamar Cobrához. A munkaóra nekem mindegy mert szeretem a Cobrákat szerelni. Igen kb annyit kell majd rákölteni. De lehet ezen is kijön majd a hajtókar probléma...
Puch x50-4-be keresnék még fordulatszámmérőt minden mechanikával meg kilométerórához spirált illetve ami lenn a keréknél azt a részt! Kb mennyibe kerül?
Üdv!
Szia
jo befektetés volt ezt megvenni?habár ez is cobra csak egy pár munkaorát kell belevinni (50-100) meg vagy 40 e huft.de akkor pöpec lessz. A lámpát 1500+postáért viheted ha érdekel megkeresem és lefényképezem.
üdv
Egy monzárol szedtem la a lámpát a cobrával ellentétben ennek az alja is lejött de a bura ugyan az mint a cobrán ,tehetnél fel pár képet a bicigliröl...(cobra) az enyém már tavaly ota ott porosodik.mondjuk multhéten elövettem leporoltam 2-3 rugásra be is indult ennek örömére elszaladtam vele a boltba hiába 50ccm akkor is jo volt menni vele hiába szoktam a 750 v4 hez.
üdv
Igen megérte a dolog. Végülis nekem igen. Mert ilyen olcsón nem jutottam volna egyhamar Cobrához. A munkaóra nekem mindegy mert szeretem a Cobrákat szerelni. Igen kb annyit kell majd rákölteni. De lehet ezen is kijön majd a hajtókar probléma...
Üdv!
jo befektetés volt ezt megvenni?habár ez is cobra csak egy pár munkaorát kell belevinni (50-100) meg vagy 40 e huft.de akkor pöpec lessz. A lámpát 1500+postáért viheted ha érdekel megkeresem és lefényképezem.
üdv
http://www.hoffi-tuning.de/exp...
üdv