Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

slick gyere mail!4
Dehogy megy 80 at egy 4 gangos Simson. muhaha. 65 öt megy. Kérdezd meg az ügyeletes Simson Szakit (Emzoli) Ő tudja. Akkor megy 80 at ha meg van piszkálva a henger kipu meg a többi.
Jut eszembe! KERESEK! Puch X50 vagy Monza stb formájú hátsó lámpabúrát! Ha van valakinek akkor sikítson!
De mért van az hogy egy 3sebességes simson is 60at megy? A 4 sebességes pedig 80anat akkor ez a puch mért ilyen lomha?
Kell majd nem kevés. Tankot szerezni hozzá meg hátsó lámpát.
picsába is a kurva esőbe am sok sikert hozzá!
Nem mert esik az eső.:(
jaja amugy mi baja nézted már?
Mindenképp. De előbb a hátsó kereket kell kiszabadítani.
slick ha holnap nem esik szétkapod a cobrát?:D
az a gond nemtudom ezeken mekkora karbi van vannekem itthon egy 14 es bing
Felszerelsz rá egy 5 felömlős Polini hengerszettet nagyobb karbival és jobb kipufogóval és máris nem fogod tudni az aszfalton tartani az elejét.
és mégis mien kurburátor fontos az hogy új legyen? vagy épp mien motorról tudnám beszerezni itt a környéken elég sokféle van?Vagy legalább a lánckereket!
ha szeretnéd hogy gyorsabb legyen akkor vegyél mz-t :D bár láncáttételezéssel megoldató meg nagyobb karbival.
Nem tudom!
És valami más motoré nem passzol?
Lánckereket is lehet cserélni attol is javulhat. Beszerezni nem tudom hol lehetne..
Nagyon hamar kapcsolgatom neki a sebességet szval erőből meg pörgésből szerencsére nincs hiány . Ha lánc kereket cserélnék elől vagy hátul az nem hatásosabb? Ha igen hol lehet beszerezni?
Üdv
Nagyobb karbi!
És mit lehet vele csinálni hogy kicsit gyorsabb legyen ahoz képest hogy 4 sebességes eléggé lomha. Olyan 55-60 között van de szeretnék vele egy kicsit többet elérni.
Előre is köszönöm!
szia!beszámolnám a Herculesbe!
Szerintem 35 kb
Most szerváltam ezt a motort szerintetek mennyit ér? Motorja kifogástalan pöccre indul!
Most szerváltam ezt a motort szerintetek mennyit ér? Motorja kifogástalan pöccre indul!
De küldj épet