Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép lett slick csak igy tovább!
Gyula, békés megye.
ez ment vagy260-at vazze ezek miatt van sok baleset.....
érdekelhet a blokk donornak.amúgy hovavalósi vagy?
Nemkell? adok érte egy MZ-t
Ez nem drótküllős sajnos,de szép.Itt a lehetőség az építésre. Amúgy N50SL.
Dehogy adom, jóaz nekem. :)
http://youtu.be/s8mhDDC_wi4 ne utánozzátok!hacsak nem kell a vesétek valakinek...
add el az sa blokkot.nekem van hozzá eredeti vázam pótcuccokkal
Van egy sachs sa80-as blokkom, azt akarom majd beletenni.

Ami benne volt puch blokk, arra nincs szükségem.
sachs blokkot vagy puch blokkot szeretnél a KTM-be?
Ezt most nem teljesen értem.
Az puch turbós blokk nem sachs.
Kicsit visszább linkeltem a galériám ott van.
Ha jól számoltam 3 sebis, de nem vagyok benne biztos. Hengerfejet kivéve komplett, de sztem fúrás kellene neki.
Főtengely nem lóg, de a hajtókar állapotát most nem tudom.
Bemész aztán ottvagy ennyi.
Képet a blokkról.
jaaa :D
sachsktm-eset akarsz építeni mi?
és a puch blokk milyen állapotban van? hány gango és a főci lóg e?
bár ha kell blokk tudnék építeni egyet talán..
Van egy sachs blokkom.
Én úgy szeretnék egy szép monzát csinálni egyszer az drótküllős vagy milyen?
puch helyett mit akarsz bele tenni?
Jó napot!
Elnézést hogy megint itt hírdetek.A felújításban megragadt Puch Monzámról lenne szó.A motor szét van szedve,minden alkatrésze megvan.A váz és az idomok homokfúvatva,alapozva vannak.2 blokk van a motorhoz...Hírdetésemben van kép, de emailben az összes alkatrészről tudok küldeni....25000 forintért szeretném eladni és csak egyben.Ennél nekem jóval többe került de sajnos nem tudom tárolni és befejezni viszont valakinek szerintem jól jöhet ha csak alkatrésznek is használja fel.
Most miért? Meg sem volt még bontva a blokkja soha. Átnéztem csapágyak nem lógnak főtengely sem hajtókar és tűgörgő sem akkor meg mi tennivalóm volt? Eredeti tömítés volt még a kuplungdekli alatt! Meg miért tököljek vele ha van időm? Ha holnap bepattintom a 2 új kereket meg letakarítom a vázat lehet még be is indítom.
bár egy jó kérdésem lenne hogy nem tudom hogy engedély van e rá hogy barlangokban letáborozni éjszakára ? esetleg tüzetgyújtani? :S