Hali! nálunk meg tudjuk oldani tank matricát :) ha ilyent nem okoz gondot neked. csak le kell tölteni a netről nagy felbontású tanklogót.
és akkor le tudjuk gyártani nekem matricaként.
Bár én is használtam a cometen, és a K55-ösön. :)
Ha érdekel msn-en megbeszéljük:)
Üdv Mindenkinek!
Régen írtam de megteszem. Elindult az MV50 ek szerelése. ÉS az egyiken olyat találunk hogy kicsit elállt a szavam. Elvileg kormányváltós lenne, de van rajta egy kisipari lábváltós szerkezet. Eléggé érdekes szerintem.
Kreidlerről:
Kezdem realizálni most hogy járatódik be, hogy ez nem lesz egy kisfordulatú gép. Van egy olyan tippem, hogy amikor újrahüvelyezték akkor nem a gyári méreteket lőtték be rá. Mivel nem kéne neki 50 nél többel mennie 2. fokozatban. Meg YT on nézve a videókon sem így pörögnek ezek a gépek és veszik a fordulatot... Nagyon megérett már egy videóra a Kreidler...
Köszi! Video majd lesz hétvégén. A tankemblémát én is hiányolom, de sajnos mopedparts-on nem találtam. Viselkedés? Hát nem is tudom... Ki lett a dugattyú is cserélve meg a hengeren is reszelgettünk egy kicsit, de számottevő különbséget még nem vettem észre. Hosszabb teszt után talán többet tudok róla mondani.
http://www.zuendappdienst-shop...