Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mikor csinálsz oyla karatemenbrános klokkot?
http://youtu.be/T1GbsWNKt6g ez a legnagyobb legális verseny a cefrések DS-ével.
Mikor szerzel már valami kreidlert?Jól megfuratni 80-asra persejt bele membrán rezó hagyszójjon.Tezsünk rá JEMZJÉ karbit aztán belehugyozunk és azzal is menni fog.
Szerintem a csávó aki csinálja az mártír és érted msot föláldozza minden vagyonát és ha kell az életét is.
A 20-bena benzin is bennevan?
ilyen blokkal megáldott gépeket nem szoktál látni 50 ccm-ben?
bocs 1,5
Te mit szólsz hozzá?
Aszt mongyák a tév-be hoyg a tejút 15-millió kM/H-vla közlekedig az amdroméda galakszxis felé.
A lényeg hogy jól átkúrják a fejedet te meg fizessélcsak, ha van miből akkor nincs gond!
Hát aszongyák hogy a hüvejly nem megoldás.
jajj brumo haggyadmár fölösleges odamenni égni nevetve kerülgetnének ki.A szar simsonokkal is.
Ilyenekért mint tömítés nem szoktam pénztadni.Akkor vagy igazán fasza gyerek ha megcsinálod magadank.
veszel egy veterán ujságot és abban vannak hátul,hogy mikor és hol vannak körversenyek.én már meghívókat kapok.vannak sok féle kategóriák.a gépátvételen nagyon szigorúak!szériába nem engedtek indulni mert nem gyári volt a karbim.
már hollandiára gondolsz a magyarázásra?bátyám perfekt angol.ott meg beszélnek angolúl.voltam kint vagy20 szor.én is hajón dolgoztam.ő meg ott hajókázik meg próbálom ,hogy intézze el.próba cseresznye
szerintem ugyan az nekem is akkora kúrva nagy a henger+hengerfej.
ha úgy gondolod skypeon vagymsnen beszélhetünk a veterán versenyekről...
áhh hadjuk...
ja egy kérdés hogy lehet e épített veterán motor is? mert van egy félighiányos ktm comet sportom. és abból lehetne vmi versenyezősre kiépíteni.
Hogyan magyarázd el semmi sincs hozzá magyarországon a főcit megcsinálják Győrben 10 ért esetleg annyi.
igen vmi veterán kupára gondoltam de nem tudom hogy ott is a köbcenti kategória is van? és az milyen versenyek szoktak lenni? bár én nem a 24órásra gondolok hanem vmi sima.. :)
te nem érted? olcsóbban is kijöhetné!
veterán gyorsaságin indulhatsz,ha a motorod már 30 éves,de 25 től már el engednek.egy verseny ki jön kb egy 20-ból.liszensz,helyszini biztosítás,de ki lehet váltani az évest is.az úgy sokkal olcsóbb.
illetve a gyári cuccokat.
miaz h mért 60 ezer ha abból belebassza a cumokat akkor már jó nem előbb temondtad h az jo ha eredeti blokkból szedi ki a cuccokat.