Mikor szerzel már valami kreidlert?Jól megfuratni 80-asra persejt bele membrán rezó hagyszójjon.Tezsünk rá JEMZJÉ karbit aztán belehugyozunk és azzal is menni fog.
veszel egy veterán ujságot és abban vannak hátul,hogy mikor és hol vannak körversenyek.én már meghívókat kapok.vannak sok féle kategóriák.a gépátvételen nagyon szigorúak!szériába nem engedtek indulni mert nem gyári volt a karbim.
már hollandiára gondolsz a magyarázásra?bátyám perfekt angol.ott meg beszélnek angolúl.voltam kint vagy20 szor.én is hajón dolgoztam.ő meg ott hajókázik meg próbálom ,hogy intézze el.próba cseresznye
igen vmi veterán kupára gondoltam de nem tudom hogy ott is a köbcenti kategória is van? és az milyen versenyek szoktak lenni? bár én nem a 24órásra gondolok hanem vmi sima.. :)
veterán gyorsaságin indulhatsz,ha a motorod már 30 éves,de 25 től már el engednek.egy verseny ki jön kb egy 20-ból.liszensz,helyszini biztosítás,de ki lehet váltani az évest is.az úgy sokkal olcsóbb.
Aszt mongyák a tév-be hoyg a tejút 15-millió kM/H-vla közlekedig az amdroméda galakszxis felé.