Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!de igen.sajnos már nincs meg versenyeztem is vele.öcsém át is alakította.már csak egy gyújtás,két blokk takaró lemez és a két vázra való oldaldoboz van meg.minden képpen maradok a nicasilnál mert ez a lelke.állítólag 14500-at forog.a kreidler hüvelyezve volt,de kb egy hónap alatt szarrá kopott.néztem ebyen hengert 380 euróért dobálják.
Oké most esik az eső majd utánna rakokfel, ha elált! De azt is mondta, hogy hoszú menetes gyertyátett bele és most jobban megy! Ha meg azt ami kell a motorokba rövidmenetes gyertyáttesz bele akkor nem lehet vele az udvarba menni egy kört! És akkor mi lehet a baja?
csak nem egy kreidleren ücsörögsz a képen?
Bócccss kóp,p intott am tezsó
Úgyérzem a keleti bölcsek szólalkoztak meg belőled amikor amellet döntöttél, hogy újrabevonatoltatod!
Aszongyák kb 40-ért megcsinálylyák.
Lyaly.
na ja csak ez a fekete áron
Annyira majdnem egyenlő, hogy a bevonat 2-2,5 ször többe kerül:)
Jójjdezséép
hát lehetetlent kívánsz. a nicasil javítása majdnem egyenlő az hüvelyeztetés árral! ÉS inkább hüvelyeztesd és 70-esre csináldd meg mert azzal jobban jársz. :) vagy beraksz más blokkot.
Üdv mindenkinek!segítségre volna szükségem.vettem egy 1976-os fantic gt 50-es mocit minarelli p6-os blokk van benne.hibája:el tört a gyűrű,meghúzta a nicasilt.itthon javítanak ilyet?nem akarom hüvelyeztetni.vagy esetleg egy hengert tud valaki valahonnét?külföld kizárva.csak végső esetben.arany áron adják+posta.előre is köszönöm a segítséget.ilyen mint a képen van csak endúró változat.
Aki keresgél az talál! Az " anyázásról meg annyit, Országosan ki van adva, és igy nem kell GONDOLKOZNI!"
Odanézz lejebbvitték a DS-hengerek árát!
www.puch-wieser.at oladon itt megtalálod az új alkatrészek árát.
De még nem sikerült leszokni róla.

AMúgy titta öröm és bódottá éá örökté bódotá hogy mostmár nem a nepperszemlélet uralkodik a fórumon és így már nyugodtan lehet anyázni.

Éá örötté bódottá!
én már régóta itt vagyok a forumon.
Amúgy megfigyeltem,ha valaki új arc jön ide a fórumra, aki nem igen írogat egyből ez jön.
Nem-e érdekel ez,nem-e érdekel az .
amúgy szerinted is sok a 60 ezer a teljes blokkgenerálért?
Értem.
Minden nap rendszeres olvasója vagyok a fórumnak tudom kinek milyen cuccai vannak eladóak.
vagy esetleg Moto-Guzzi Breva 750?
értem és a dapp
km óra?
Nem tudnám mihez felhasználni.