Az MZ TS-kezeési kéziköny erről annyit mondj, HOGY a bejáratási időszakban se kell 50-esnél sűrűbbre keverni a keveréket hoppá milyen érdekes és még azt is írja, hogy ne használjunk molibdénszulfidos kenésjavítót (Fimol pl) ez volt 70-valahányban.
Csak úgy írom, hogy fölöslegesen ne drágítsuk meg az utazást és elég betartani agyári adatokat ők sokkal jobban tudták.
srácok lenne egy kérésem. hogy van egy benzines vízszivattyúm! és nem tudom hogy miért nem tud felszívni a vizet? a szívórészéhez kell vmi szelep? mert locsolóval is próbáltam és nem nagyon szívja fel a vízet... Bár vkinek ebben jártas, szívesen meghallgatok.
Nállam az arány 1:25 ,Olaj: Still 2 ütemű.(benne van az Ólom potló) a szükséges kenéshez,2 ütem! Osztrák PRO+(adalék) 50 literhez fél deci!Nállam 1:40, 1:50 esetén Kopogó hang ,melegedés ,sebesség ugyan az!Enyi!
Na végre nekem is van történetem a gerinctelen és idióta vásárlókkal kapcsolatban. Hív az ember lebeszél mindent hogy ma jön stb erre reggel hív hogy bocs mégsem mert ő a hood.de n látott egy felújítottat 213 euróért. Mondom az egy aukciós oldal ő próbálta bizonygatni hogy nem. De most egy hülyének lehet magyarázni hogy ennyiért nem kap Cobrát kint.
A neve:
B. Zsolt és Körmendi ha titeket is hív akkor ne bízzatok meg benne
Fejlemények a Kreidlerrel.
Halad a bejáratás már alig alig szorul. Egyre durvábban megy. Szerintem majd felrakok rá egy Bing21 karbit egy hozzá illő szívócsonkkal. A takaró alatt úgysem látszik. Azért mégdurvábban menne. Mivel ezen csak 18 milis van és így is 6.3 paci.
Ma egész nap egyhelyben járattam megállítottam hűtöttem elindítottam. És érezhetően jobb. Mostmár ki akarna pörögni rendesen de nem engedem.
Üdv!
dugattyúból csak rossz mintának való van nekem.
Nem jó hozzá a Simson dugattyú semmiképpen sem!
L gyűrűs Elko dugó kell bele azzal már szépen megy.
Tulajdon képpen a hengerben konkrétan semmi változtatás nem történt. Mivel a simson dugattyú csapszem, és dugattyútető közötti távolsága sokkal nagyobb mint a cobra-é, ezért a henger, és a blokk közé csináltak egy hézagolót, ami a hengert a blokktól kb 7mm távolságba eltartotta. De ez így sem lett tökéletes, mivel a felömlőknél a dugattyú nem nyit ki teljesen.
Esetleg valaki nem tudna nekem valahonnan műszaki információkat adni cobra dugattyúról? Vagy ha valakinek van, és nem adná el, esetleg egy két paramétert tudna nekem adni?
Előre is köszi!
Csak úgy írom, hogy fölöslegesen ne drágítsuk meg az utazást és elég betartani agyári adatokat ők sokkal jobban tudták.