Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak halkan jegyzem meg az esetleges illesztési procedúra segitő eszköze még a sima iskolai fehér kréta is lehet!
jóvanna. csak elgépeltem... tudom
szten így jobb meg így volt és nem én csináltam .
NAgytiszteletű főméltóurak!
Ezen levelemmel szeretném kifejezni hálámat a 3 fődért meg a két kombályinért!

-Bocsánatkérés elfogadva!

Ész ha szabad megjegyesznem aszonták nekem bent a főmétóságihivatalosuraknál, hogy a kúp 5fokig önzáró a zék nem csinál semmit csak van hogy tuggyad hogykő visszatenni.

Brumo te meg a csomagtartót fordícsd emg a simsonon mert nem áll jól.
ott a pont....
"lengkerék" az akkor van, ha üt a főci:)
Ha szakad a lendkerék éked (retesz) akkor:

A: nencsen rendesen meghúzva a lendkereked
B: Valamikor nem volt meghúzva, elforgott, és tönkrement a kúp.
C: túlmagas a retesz, feltartja a lendkereket, s a kúp nem tud zárni

Merthogy az erőt a kúp viszi át az éket (reteszt) akár bele se tegyed.

HA a kúp xar, akkor azt kézzel be tudod csiszolni, olajos csizsolópasztáűval bekened a tengőt, s addig forgatod rajta kézzel a lendkereket, amíg, ha kézzle felütöd, kézzel mr nem tudod levenni.

Azt meg felejtsd el, hogy bármiylen vastag ék meg fogja tartani, mert nem fogja.
mit fordítsammeg?
Zárójelbe Szeretném Mondani tisztelettel! Amit a mérnök urak meg kreáltak rothadt kapitalista minimál bérért ANNÓ 1972-1990 között, tartani kellene tiszteletbe még ma is!
70.
Látod küldök neked ilyen ds-képet ha elküldöd mail-ben.Köszi!
Volt már nekem is ilyen tönkrement lendkerekem de szerintem jókis gyújtások nekem nagyon tetszenek.Az ék helytelen megnevezés az ék lejtős kialakítású gépelem.Amit itt sokan éknek hívnak az retesz méghozzá íves retesz.Remélem segítettem.
Ez a Masina ARANY El ne B@szd!
Hali! Végre Valami hasznos dolgot látok,ez csak jót szülhet!
Paktreger-t fordícsd meg!
Elég siralmas a dolog.Ha nem került sokba megérte 4sebességes blokkot gyújtással ellehete adni 20-környékén.
Azon gondolkozok, át kéne dobni a blokkot valami pofásabb vázba, úgyis van itthon pár.
Falconettére gondoltam igazából.
Jóvan gombibáttya csak nem találtam másik módod szavam érvényesítésére köszi a türelmet.
Hű kicsit belecsaptál a közepébe!
Nincs Skypeom kibasztam a picsába mert csak elkúrtam előtte a drága időmet.
Ha már itthon vagyok, szét kellett szednem valamit
Nyugger vagyok 4 éve! Ha segitség kell akor sirunk névvel? Ha üzlet Akkor Mms .Sky Meg anyám tyuklya! Fel kellene Ébredni Aki piacol Az ne itt keresse a BÓTOT ! EZ állitólag FÓRUM !
Írsz Skype-on, megkapod.
E-mailben megírnád mennyiért adják?