Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Zündapp!
Ne kötözködj!
Mi is számolgattunk ilyeneket a suliban!
(ez emzolinak nem tetszik majd)DE ILYEN MOTOR BÁRMELY ALKATRÉSZÉT BŰN MÁS SZOCI GÉPÉVEL PÓTOLNI.
Sok sikert a keresgéléshez ha meguntad akkor végy be a jelentkezők sorába köszi.
A hengerében mi lett megturkálva?
a gyári állapotban slick gépe szerint 90-100-at ment
áááááá te nem érted:)
ő alkatrészt akarja venni vazze! te meg szállj le a földre bakker! mindig csak kérdezed hogy eladó e? és ha eladó lenne úgyse vennéd meg mert nincs rá egy vasad se. ha meg lenne akkor meg sokkalod! számtalan lehetőséget elkúrtad. add el apád simóját és vegyél helyette más vmit jobbat.
Köszönöm a válaszokat. Igaziból a legfontosabb egy dugattyú lenne, mert ami most benne van az egy simson dugattyúja, és az egész henger át lett miatta alakítva. Ezt szeretném visszaalakítani, mivel ez a megoldás nem tökéletes. A motor alacsony fordulaton nagyon gyenge, fulladozik, és nehezen is indul be. Ha nem sikerül dugattyút találnom hozzá, akkor valószínűleg csináltatnom kell. Már szét is szedtem a blokkot, és megpróbáltam kifilózni az eredeti dugattyú méreteit.
Szecskamester, ha nem sikerült dugót találnom és az a dugó sem lesz jó amit készíttetni szeretnék, talán akkor eladom a gépet. De nem szívesen. Amúgy ezzel a mostani megoldással is jól húz a gép úgy kb. 7-8000 fölött. Kiváncsi lennék, hogy gyári állapotban, hogy mehetett.
Képet majd teszek fel, de előre szólok rettentően rossz esztétikai állapotban van(kb. 8 éve vettem, és vagy 4 éve nem használtam)
Van egy Puch Cobra-m ezt irta és hogy szeretne alkatrészeket vásárolni te nemtudsz olvasni :D
te tudsz olvasni?
ő nem eladni akarja hanem valakin van eladóba e és ő megvenné!
Bab nem raksz fel képeket a mocidról? ja és nem eladó? :)
Váó
Most jelenleg van eladó alkatrészem.
hali! jó helyen jársz! a slickrickhez fordulj mert neki vannak pár cuccai. üdv a fórumban!
Sziasztok!

Sajnos csak most találtam rá erre a fórumra, és pofátlanul egyből egy nagy kéréssel/kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy Puch Cobra-m, és szeretnék hozzá alkatrészeket vásárolni, főleg a blokkhoz kéne. Tudtok esetleg olyan emberről akinek van eladó?
Előre is köszi!
jójó De hogy ha mondjuk ha 15 ös lánckerékkel simán 60-65 km/h a vége, és ha 17-es lánkeró 80-85 km/h akkor itt hol számoljuk mert így nem elég a 1:10Es számolás? :S:S
Márpedig ez 80 at megy barátom..:)
A teljes áttételt meg úgy kapod meg, hogy szépen összeadogatod a primer, a váltó, és a szekunder áttételmódosítását.
Oh lyayl:)

Valahol odaírtam:

"Tegyük fel, hogy a főci és a kerék között az áttétel 1/10"

Tehát nincs benne bökkenő.
ácsi! benne van egy bökkenő! hogy hogy számoljuk ki akkor ha első láncáttétel van benne? 15 ös lánckeró és a 17 -es lenc keró között akkor hogy?
Egységnyi idő alatt megtett útból kiszámolható sebesség.

Ez nem tudálékosság, vagy laikusság kérdése, hanem általános iskolás fizika anyag.
Hiába próbálsz hülyének nézni te nagyon tudálékos.
Van ami neked már a kisujjadban van de egy laikusnak NEM !

Kapis?
Nem olyan bonyi....
Tételezzük fel, hogy a motor utsó fokozatban percenként 8000-et forog.
Tegyük fel, hogy a főci, és a kerék között összesen 1:10 az áttétel, tehát a kerék 800 at fordul percenként max gázon.
A kerék kerülete közelítően 1,7 méter.
Mekkora sebességgel halad a motor?

Percenkét ugye, 800at fordul, és egy fordulat 1,7méter, tehát egy óra alatt a kerék 60perc X 800fordulat vagyis 48 ezerszer fordul körbe.
Ez alatt 48000 X 1,7 méter, azaz 81600 métert halad, azaz 1 óra alatt 81,6 kilométert tesz meg.
Magyarul ha 8000 ezret forog a motor végfokozatban, akkor 81,6 km/h val megy.
enji.
Na de most lépek alunni csácsá jo8 mindenkinek!
Mondom Slick hidd már el gps el lett lemérve.
Több, sokkal több.
Ha gyári akkor semmiképpen nem megy 80 at.
65 max 70.