Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cobrába való van ha kell megtalálsz.
Csak azt tudom mondani hogy Üdv a klubban!
http://youtu.be/rSpqObhK4Rw
nebazz! erre felújítasz és eladod? hahelyett őriz meg sokáig! mert ezek már eléggé kevés van belőlük már az országban! nézz meg az egyik mocimat! az enyém meg 1963-s KTM comet. Szal meg kell becsülni ezeket is.
Hello

A mustangkarbidra tudnék emberkét!
Amúgy sokkal szebb mint a másik gép!
Látom idetaláltál!
Várjuk a képkeket a cometről.
Reggel hírtelen felindulásból arra jutottam, hogy nem a C50-et rakom össze, hanem berakom a blokkot a Falconettébe, és azt összepakolom.
Nos, ennyire jutottam ma.

Még a héten megkapja ideiglenes a narancs felnijeit, meg talán a kipufogóját. Kell rá 1 bowden a váltóhoz, esetleg a kuplunghoz, és első féket kell csinálni.
Távlati terv, hogy bekötni a gyújtáskapcsolót is.
Máriakálnokon csak a Koltai Alvint ismerem!
Ismered Óváron a Jumbit?
Értem :D
Ováron ismerős vagyok! Tudom holvan aza falu. Hát igazából ha ez a Comet kész lesz 2 hét, akkor lehetséges hogy eladó lesz!
Ismerős ez a falu? :D
Ákossimo Én meg Mosonmagyaróvár melleti Faluban Lakom Máriakálnokon.:) és épp motort keresek Puchot
Nem sokára feltöltöm amin már lefényezett állapotban van!
fú zsíírrr! várjuk! és üdv!
Üdv Mindenkinek! Polgár Ákos vagyok 18 éves, motorszerelőnek tanulok Győrben! Nem sokára töltöm fel a Comet Gp50 alakulását , remélem tetszeni fog nektek!
Noé nem tom
Saját fotó...
Olyan értetlenek vagytok. :)

- Ez öröm, ez boldogság. Ez örök boldogság.

- És, nem lesz újabb unoka?

- Én nem tudom, ő ott csücsül, ő itt csücsül, hát tudod, ők tudják. Ha iparkodna, maguknak iparkodnak.

- Mi az, hogyha kell neki gyerek, attól valamilyen lány, nem? Csak a halál, csak a börtön.

- Hát mi az, kibírja azt a két-három évet, mi az?

- Leüli a wc-n. Háááá!

- A családjáért ül, nem? Nem másért.

- Ha neki kell gyerek az-az ő baja.

Na, megvilágosult mindenki?

http://youtu.be/GJeJVOkHC4U

e örö e bodottá eá öröi bodottá éni no é nem tom őti tütő tatta minti tűti tatta tutot ő tuttá ha ő patodda.. és így tovább!
Bizonyám!
Add el!
bocsi. a lényeg hogy az adott motortípusra kérdeztem hogy mennyit ér így ahogyvan ha üzemképtelenül félig gyári állapotban.+ azonos típusú gyári pótblokkal.
oké vágom...
megnézem hogy mennyire lóg a főci.
Teccik ÉrtenI?