Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, te berakod?
Mindig csak a tieid...
nem lenne rossz csak akkor a fa dobozt kell külön gyártanod rá. mert én csak a szerkezetet csináltam meg. a kerekeket meg találtam. Bár nem tudom hogy hol lehet kapni jó kereket rá...
Hali! Sorozat gyártás esetén Mennyi lenne a Lé!10 000-es felettiről lenne megrendelés Nyugger tipusban!
Te minek a gyerekeknek ilyen kézikocsi?Elküldöd őket vasazni?Mondjuk jóötlet.
Látom nincs téma a fórumon.Ez szomorú.Ezek szerint mindenkinek patetnt a gépe és kint csapat egész nap.
ha annyira jo vétel,miért nem ugrassz rá?
ma egész más csináltam, azaz ereszcsatornát szereltem fel meg festettem. és no meg gyerekeknek húsvétra kézikocsit:) Bár félkészvan csak rá kell szerelni a ládát. amúgy már festve van :)és elég masszív szerkezetet csináltam hogy lazán elbírná 150 KG-ot is. pl a párom egy kézzel lazán elhúzott engem is . Amúgy a simson eladó 50 rugóért mindenestől ami van hozzá.
Miért nem ülsz le velük az asztalhoz?Van ott étel elegendő szerintem szívesen megosztanák egy földönfutóval.
Na mi a helyzet hapsikám?

Hogy all a simson szisztéma?
tudom.... :)
hallod?
nem azt nem veszed észre hogy két motort kínál az ipse? és ez szinte gyáris!
Műanyag Sárvédő fehérszinre milyen jóó minőségű festékkel festhető Szóró pisztollyal!
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-25539430/
Ez sima olyan pl40 mint a tied volt.
érdekes,hogy csak a drága vételeket ajánlgatod,a 20ezreseket soha....
érdekel vkit BMW féle ktm? plusz motorral http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Elvileg már eladta.
brááááááppppp!
ÉS még olcsó is volt!
Nah végre a végére értem a tennivalóknak!
Jól megy és végre van fék is rendesen!
A Te Dógod!
De, bejáratom inkább rendesen és útána húzom a bajszát igazán.
Őlég Baj az Szögénynek! Ne Járassd Hajcsad Azé csinálták, ez motor nem kókány!
SlickRick!
Eladó aza gokart blokk ami a fotógalériádba van?
Járatom be a Kreidlert!
Egyre brutálisabban veszi a fordulatot! Durva. De azért alácsaphattak volna egy jobb pl Marzocchi futóművet meg egy 2 kulcsos elsőféket mert ez kb semmit sem ér.