Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó!
Nem baj!
Nem értek a teleszkópokhoz szóval nemtudom...
De mi koppanhat ekkorát amikor visszaérkezik a rugó?
Gondoltam. Csak nyikorog és amikor gyorsan megyek vele egy bukkanónál akkor szépen csillapít. Szóval bemegy rendesen nem koppan semmi de amikor kihúzódik vissza alapállapotba akkor koppan egyet. Nemtudom mi a baja:S
Nem de alu hűtőbordás.
Olaj van benne!
Azok nem krómosak véletlenül?
HEllo majd ha sikerlt szerezni egy olyan blokkot akkor lefényképezem neked:-d
Amúgy annyimilióféle hengert raktak a puchék a turbós blokkokra hogy nemigaz.Pl ds-t 58-81-ig gyártották azon is volt a no name TRM meg ELKO hengerek én nevenincs hengerből is volt többféle sőt az igazán ősi pedálos 2 sebességes blokkokon még a hűtőborda mérete is kisebb volt!A TRM sima széria henger csak valamiért jobban megy tőle a motor ennyi.(szakértő magyarázaz).
Nicasilos aluhenger volt rajta?
Üdv!
Első telókhoz nincs valami leírásod esetleg robbantott rajzod?
Meg szeretném zsírozni kicsit nyikorognak ami idegesít.
Ami az enyém az 60 köbcentis volt. És a henger nem illett rá a Puch blokkra csak a Tomosra. Érdekes azért...
Hátt,a tomos colibrik a közhiedelem szerint 60 köbcisek,tehát elvileg ds 60-ra kéne hajaznia,de nekem 6 blokkból egy sem 60-as.Esetleg az aluhengeres?Mi az ami ritkább a ds 60-nál?!
írj mailt a kézikocsiróll... hogy hogy szeretnéd...
Igen pl a nagyon régi dekompresszoros fajtának öblösebb a kialakítása és a préssáv lényegesen keskenyebb mint a későbbi fajtánál.Az m50crossnak vagy mianyűgnek kéne megszerezni a henger hengerfejét mert azok nagyban eltérőek voltak illetve a ds60-ami még érdekes lenne számomra illetve van még egy nagyon ritka blokk de arról később.
Persze,csapat mindenki.Én is.Puchinator te nagyon benne vagy ezekben a turbós puch blokkokban.Nézegetted a hengerfejeket?Én most találtam kb. 5 féle égésterűt.Most próbálgatom melyik a legbikább.
Hivd ki!
Az a jó ha van kihívás benne...
annyiér csak sz@r van eladó+ sok meló!
ha valami Kreidlerest érdekel!http://www.kreidler-verein.de/...
ami jó azt nem adod el (ITT) ! EnnYi!
Jó a duma mennyi a LÉ?