Gondoltam. Csak nyikorog és amikor gyorsan megyek vele egy bukkanónál akkor szépen csillapít. Szóval bemegy rendesen nem koppan semmi de amikor kihúzódik vissza alapállapotba akkor koppan egyet. Nemtudom mi a baja:S
HEllo majd ha sikerlt szerezni egy olyan blokkot akkor lefényképezem neked:-d
Amúgy annyimilióféle hengert raktak a puchék a turbós blokkokra hogy nemigaz.Pl ds-t 58-81-ig gyártották azon is volt a no name TRM meg ELKO hengerek én nevenincs hengerből is volt többféle sőt az igazán ősi pedálos 2 sebességes blokkokon még a hűtőborda mérete is kisebb volt!A TRM sima széria henger csak valamiért jobban megy tőle a motor ennyi.(szakértő magyarázaz).
Hátt,a tomos colibrik a közhiedelem szerint 60 köbcisek,tehát elvileg ds 60-ra kéne hajaznia,de nekem 6 blokkból egy sem 60-as.Esetleg az aluhengeres?Mi az ami ritkább a ds 60-nál?!
Igen pl a nagyon régi dekompresszoros fajtának öblösebb a kialakítása és a préssáv lényegesen keskenyebb mint a későbbi fajtánál.Az m50crossnak vagy mianyűgnek kéne megszerezni a henger hengerfejét mert azok nagyban eltérőek voltak illetve a ds60-ami még érdekes lenne számomra illetve van még egy nagyon ritka blokk de arról később.
Persze,csapat mindenki.Én is.Puchinator te nagyon benne vagy ezekben a turbós puch blokkokban.Nézegetted a hengerfejeket?Én most találtam kb. 5 féle égésterűt.Most próbálgatom melyik a legbikább.
Ez van!
Amúgy annyimilióféle hengert raktak a puchék a turbós blokkokra hogy nemigaz.Pl ds-t 58-81-ig gyártották azon is volt a no name TRM meg ELKO hengerek én nevenincs hengerből is volt többféle sőt az igazán ősi pedálos 2 sebességes blokkokon még a hűtőborda mérete is kisebb volt!A TRM sima széria henger csak valamiért jobban megy tőle a motor ennyi.(szakértő magyarázaz).
Első telókhoz nincs valami leírásod esetleg robbantott rajzod?
Meg szeretném zsírozni kicsit nyikorognak ami idegesít.