Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan most hogy Kapcsolom az 1-2-3 utána meg semmi. 4. et ha többször ráhúzom a váltókart beveszi, 5. et már ritkán. Kicsit elraktam a berúgótengely-pedál közti valamit...
Üdv!
Pontosan K50CH1 em van. A 6.3 lóerős változat. 5 gangos B15 ös blokkal.
nem vok gazdag csak örülök hogy kitudom fizetni a tartozást...
vateráról...
Tudni kellene a pontos tipus leirást Küldd el e-mailba!
http://www.kreidlertreff-giess...
Gazdag vagy!
Hova viszed a családot? Hawaii? London? Nyíregyháza?
kár... :S Mind1 azért köszi
Miért, mi?
Miért, mi?
Sikerült megcsinálni a kuplungját a Kreidlernek!
Rosszul volt összerakva az egész kuplung. Mire megcsináltam mentem 2 kört a fordulattól elnyalta a főtengelyéket.:( Inkább csinálok savállóból. Illetve kimélyítem a pályát. Viszont a váltókar áttételes valamit sikerült úgy elraknom hogy most nincs 4-5 ami kicsit gáz.

Gombi ha van leírásod a váltókar összerakásáról (az a csuklós áttételes valamiről) azt berakhatnád. Vagy ha van neten. Csak nem tudok úgy németül hogy meg is találjam
De az nem 50 köbcenti.
riga klubos vagy valaki más ?
nna elkelt a mini riga is.
bázzzz. de annyira nem sürgős nekem de azért jó volna ha van hátsó hozzá :)
nna 2 nap alatt 3 motort adtam el és egyet szereztem... és két hét múlva ha minden igaz akkor megint egy motor eladás mert megelőlegezte egy hapsi.
Elmentek ti mind a ....

Két garnitúra ilyesmi felnim volt (Puch-ról, Sachs-ról) hónapokig, de lehet hogy vagy egy évig kínálgattam, itt is indexen is, sismsonosoknál is....a végén már a meghírdetett feléjért vitte el egy fogathajtó lovasember mert a homokfutó fogatban ilyen alufelnije van (volt) mert egyszer vmiért megijedtek befogva a lovak és leszaladtak a tanya végébe, de mire sikerült megnyugtatni őket a kocsi is megroggyant egy kicsit de az alufelnik apró darabokra törtek (nem hittem a szememnek amikor mutatta a srác) szóval hármat felhasznált + 1 maradt neki tarcsiba és örült mint majom a farkának

....most meg néhány hozzászóláson belül ketten is ezeket keresitek
...sajnos már nincs !
megint pangás van bazzzz... :S
Kéne ilyen hátsó felni ha vkinek az szólhatna... mert eladtam a hátsó kerót egy másik mociban volt. és kéne ugyaniyen hátsóba kompletten fogassal fékkel tengellyel. de nem túldrágán....
tudom mire értesz csak a gyengébbek kedvéért :D
Narancson szinte nem is volt holtjáték. Nem szerettem úgy.
Néhányan meg is szólták (ezt is), de én kiválóan tudtam használni.
Haverodnál mit jelent a motorfelújítás? Ha már szét volt szedve, miért nem rakott új lamellákat? Érthetetlen szerintem.
0.05 lóerőn akadsz fent?
6 kW-os (7,46 PS) Zündapp-hoz mit szólnál pl? Gyáriban.
ez akartam kérdezni hogy próbáld ki enélkül hogy fog e? ha nem akkor a kuplungtárcsával van gond vagy a lamella.
Jut eszembe még kipróbálom kuplungbowden nélkül. De már amúgyis eléggé sz.r állapotúak a lamellák.