Na kész lett a motor, csak tankot fogom újrafesteni mert még mindig nem az igazi. A többi oké lett.
A órát azért így csináltam meg mert volt itthon, bár ami volt benne az totál berozsdásodott sehogy nem javítható. és kitaláltam hogy ezt a órat rakom bele és ez napelemmel műxik és többfunkciós is! Bár majd ha lesz pénzem akkor rakok rá normálisat:) amúgy 45 km/h a vége pontosan mutat az óra :D és még bejáratós..
holnap lehethogy lecserélem a hátsó lánckereket 44-ről-38-asra. és akkor kb 70-et menne és pont elég lesz. :)
Meg a matrica készülőben...:) Bencének meg kuss!
Ez idáig rendben van csak utálom a kétszínű Embereket. És tudom hogy kókány motor, attól még az motor és nem én kókányoltam hanem így vettem mert olcsó volt. Ennyi!
Nem kell ,h megsértődj más miatt,az h itt üzleteltek elront mindent,már mondtam,h intézzétek privátban!Minden embernek meg van a saját nyelve ,ahogy beszélni kell vele,de a sértődés sosem a helyes megoldás.Leht ,h vkinek kókány amit művelsz,de neked tzetszik,saját magadnak kell,h megfeleljen,hisz a tiéd.Nyugodj le ,és ne sértődj meg,mégha sértettettnek is érzed magad,OK?
Velem is kibasztak már így... Hétfőn beszéltem az eladóval, Kedden lefixáltam az emberrel, hogy pénteken megyek. Szerdán beszéltem vele, aznap délután eladta.
Mondanom sem kell, marhára nem kellemes!
nálam az adott szó az szent dolog,pénzre nem válthato.ha én megigérek valamit,az ugy is van,de mindenki magából indul ki. te megigérted,hogy ha nem jön az elözö ürge,akkor mehetek. de nem igy történt
Holnap megnézzük mennyire kéne módosítani.