Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'zundapp' hozzászólására válaszoltam.

___
Egyébként: ha nagyon unatkozok, van itthon hengerfejtömítés, lehet szétkapom odáig, és összerakom normális tömítéssel is. Csütörtök, Havasi?
Figyelj,senkire sem tartozik,h mi mennyibe van neked,magánügy.Ha eladsz valamit az is a kettötök magánügye,én irtam vmit te többet szeretnél érte.Nincs ezzel semmi gond,max nem én fogom megvenni.

Egy ötlet,az üzleti dolgát,intézze mindenki a fórumon kivül,privátban,mert itt 1000 ft ér képesek vagytok embert ölni.
57-ért és nem átalakítószett hanem ha bele lehet tenni az 5-ös váltót adnám ajándékba de bakker még a végén bukok rajta.
Én a sajátomra gondoltam,nem a Brumóéra.

Hogy finoman fogalmazzak,ezeket valami izlésficamos használhatta.
igen ez az egy legnagyobb de nem is halálos hiszen annak is szép a krómozása :) amúgy látod. a motort nem tukmálok senkire. csak abban esetben ha komolyan megvásárolni. CSAk mondom hogy a moci nekem 60ezerbe van vagyis annyiért cseréltem.
Ne haragudj, de ezek nem különbek a Brumoénál. Max szarabbak.
Mi legyen?60 at kérsz a motorért + az átalakitó szettért?
Tényleg gyári a tank,de a sapka valóban nem .Ez legyen a legnagyobb hibája.
Azért birom bennetek,ha nektek kell legyen baráti,ha az én részemre,akkor vastagon fog a cerka.....

Meg nemrég a egy mésik fórumozó,büszkén tukmálta a saját portékáját,csakhogy nea másikét vegyem meg.Tipikus magyar rossz szokás.
ez a tank gyári csak a sapka gyanús! mert a matrica lentebb van mint a maga festése. és különben is a sapkát levettem és a szájánál látszik a piros gyári szín mint a többi részén.. Most megnyugodtál akkor?
Hello

Akkor velem mi lesz?
Nem ez a lényeg,össze lehet rakni a patikaasztalon is rosszul.....

Igazából,fájó pont ,h nincs meg a tank az embernél.Meg tudod,kinek a pap,kinek a papné.Lehet ami neked tetszik,más ember meg izléstelennek találja.
erről nincs neked km/h órád kompletten spirállal?
és az mennyiért adnál? baráti áron?
Mai munkám:) Szóval a blokk fullra szétszedve kipucolva. Mielőtt levettem a gyújtáslapot és ezt láttam a szimmeringet így állni.
ÉS aztán a vázat is lebontom de nem az egészet. hanem így álltam meg a bontással és ahol kell hibákat javítom, meg lepucolom. és össze is rakom. A asztalt lássad hogy nem piszokban rakom a blokkot.
Akkor most mi van a váltóval,meg az átalakitó szettel?
Nekem akkor is a fellelt állapotban kéne,legyen 45e.és jó helyre kerül.

Találtam hozzá erdeti h lámpabúrát,már csakegy gumitalp kéne.
Amúgy meg ha kell nem rádtukmálom csak mondom mi a lehetőség de szeretném ha elvinnéd!
Jó cucc lehet.
én értelek. Bár számomra a motort nem elnepperkedésre szánom. hanem olyannak szánom akinek használni akarja meg megbecsülni.
És nem kell aggódni hogy sokba fog kerülni. Én nem fullra újítom fel hanem éppen hogy karban tartom. meg jól is nézzen ki. :) És persze ugyanolyan pirosmetállal lesz fújva.
Montam ,h érdekel,bár tényleg nem olcsó,pláne,h én grátiszba adok egy blokkot neked,cserébe nekem meg beszorzod kettővel .

az swd mit jelent?
És az enyémről mi a véleményed?(sokba kerül de sajnos olcsóbban nem adhatom)

SACHS SWD A ZÜNDAP VERŐ
Igazából úgy érdekelt volna ,ahogy van,ha elkezded generálozni akkor már sokba fog kerülni nekem,meg én a saját unkánban hiszek.De a legfontosabb ,h lett volna egy origi tank(festésse)l,de sajnos már eladták motorral együtt,és nem tudni hová.
én is arra gondoltam . Bár bejövős gép. kéne comet mellé:D:D
DE ! hallod? most elkezdtem annak a blokkját generálni ahogy nézem belülről tényleg szép állapotú és nem volt dzsuvás egyáltalán nem. és egy két csapágyat és perselyeket cserélek ki benne meg összes szimmeringet, aztán összerakom. Meg a vázat félig lebontottam korozzióvédelem céljából. később felrakok ide képeket. Bár egégy jó sínen vagyok. És aztán meglátod hogy mennyire teceni fog neked. amúgy a matricák folyamatban van.... mert van egy boltunk amivel gyártani tudunk matricákat:) pl a cometen is csináltunk matricákat.
Én valami franciára,v olaszra saccolnám.Mondjuk Motobecane....