Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DE DE DE GYERE. 0630 2862895
Nagyon szép!
Éppen Tatabányán vagyok....
Puchi te nem TATABÁNYAI vagy?
Én ezt tegnap fotóztam
Érdekes tegnapi élményem.
A srácommal elmentünk egy kellemes körre körre (kb. 60 km) itt a Bakonyban. Ő a KTM-el én pedig a BMW-vel. Gondoltam, majd olyan lassan kell mennem, hogy esetleg eldőlök. na nem így történt. Be kell valljam, hogy itt-ott kellett kapaszkodnom a kis 50-es után. A szűk kanyarokban nem volt egyszerű tartanom vele a lépést. Tanulság: nekem is kell egy hasonló gép jövőre! Cseszneki szerpentinen felfelé végig 4.-ben ment fel, 7000-7500-as fordulaton 70-el. A pihenőben csak kamilláztak a pihenő sportmotorosok, amikor elhúzott előttük.
remélem már tömeg vagyunk!
Én pedig arra vártam, hogy ne én legyek itt a legöregebb
HI! vártam hogy segitsen egy profi akinek szive van a mocikhoz nem csak esze!
http://www.youtube.com/watch?v...

Szerintem ő jó miniszterelnök lenne.
Pedig olyan szépen indult a beszélgetésetek.
Aztán csak oda jutott, hogy mennyibe került a motor.
Annyira fontos ez?
Biztos olvastad, hogy 1992 óta megvan. Egyébként sem hiszem, hogy sokat mondana az akkori ára.
92-ben egy huszas volt
Mennyiért sikerült hozzájutni a KREIDLERHEZ?
Az egész ország szép.Képet tudnál tenni a túráidról?VAgy a 25000-Km alatt egyszer sem vittél magadal fényképező gépet?Amúgy tegeződünk?Mert va köztünk vag 80-év.:-D
Szép a táj de Maros Völgye is az!
Szerintem mostanában nem megyek arra
Az ország azon része számomra ismeretlen még ne mjártam arrafelé de egyszer elnézek csak nekem ez itt jobban tetszik mert vannak dombok.
akkor rendicsek! :) és amúgy milyen motorjaid vannak még?
Brumo! csipem a szöveged ennyi az egész! a Kor nem oktat egyformán csinálunk hülyeségeket a moci csak jelkép ezért van a forum!
Amúgy nekem meg ilyenem van. Az egy 1963-as KTM Comet legelső típusú kiadás.
Bocsáss meg mélyen elnézést kérek ezerrel. mert nem tudtam hogy te vagy az öreg... :S:S DE azért minden tiszteletm hogy van ilyened. bár azért rémlett hogy van ilyened.és lehet hogy én volt az az aki érdekelt a florett után..... Amúgy eladná e ezt a motort vagy vigyázna rá még?
Komárom -Esztergomtól 500 km -re van MAKÓ a hagyma városa ott megnézheted!
Szoktál járni találkozókra is?Amúgy merre felé lehetne egyszer megcsodálni?
Ez a masina 1992-óta a tulajdonom Svájcba szerelt 1971 évjárat eredeti gyári a festése, én 25 000-ret hajtottam bele,csak benzin kell bele 12 literes tank, 4liter 100-on ! Aki mást mond az nem igaz ! 80-at simán megy 125 kiló vagyok! Gombi 2.
Nagyon szeretnék ilyet ez a nagyn bejövős széria ez a 69-72-ig.
Na ezt jól megkaptad brumobácsi.
Brumo! Nincs Öreg motoros Csak buta van!