Érdekes tegnapi élményem.
A srácommal elmentünk egy kellemes körre körre (kb. 60 km) itt a Bakonyban. Ő a KTM-el én pedig a BMW-vel. Gondoltam, majd olyan lassan kell mennem, hogy esetleg eldőlök. na nem így történt. Be kell valljam, hogy itt-ott kellett kapaszkodnom a kis 50-es után. A szűk kanyarokban nem volt egyszerű tartanom vele a lépést. Tanulság: nekem is kell egy hasonló gép jövőre! Cseszneki szerpentinen felfelé végig 4.-ben ment fel, 7000-7500-as fordulaton 70-el. A pihenőben csak kamilláztak a pihenő sportmotorosok, amikor elhúzott előttük.
Pedig olyan szépen indult a beszélgetésetek.
Aztán csak oda jutott, hogy mennyibe került a motor.
Annyira fontos ez?
Biztos olvastad, hogy 1992 óta megvan. Egyébként sem hiszem, hogy sokat mondana az akkori ára.
Az egész ország szép.Képet tudnál tenni a túráidról?VAgy a 25000-Km alatt egyszer sem vittél magadal fényképező gépet?Amúgy tegeződünk?Mert va köztünk vag 80-év.:-D
Szerintem mostanában nem megyek arra
Az ország azon része számomra ismeretlen még ne mjártam arrafelé de egyszer elnézek csak nekem ez itt jobban tetszik mert vannak dombok.
Bocsáss meg mélyen elnézést kérek ezerrel. mert nem tudtam hogy te vagy az öreg... :S:S DE azért minden tiszteletm hogy van ilyened. bár azért rémlett hogy van ilyened.és lehet hogy én volt az az aki érdekelt a florett után..... Amúgy eladná e ezt a motort vagy vigyázna rá még?
Ez a masina 1992-óta a tulajdonom Svájcba szerelt 1971 évjárat eredeti gyári a festése, én 25 000-ret hajtottam bele,csak benzin kell bele 12 literes tank, 4liter 100-on ! Aki mást mond az nem igaz ! 80-at simán megy 125 kiló vagyok! Gombi 2.
Puchi te nem TATABÁNYAI vagy?
A srácommal elmentünk egy kellemes körre körre (kb. 60 km) itt a Bakonyban. Ő a KTM-el én pedig a BMW-vel. Gondoltam, majd olyan lassan kell mennem, hogy esetleg eldőlök. na nem így történt. Be kell valljam, hogy itt-ott kellett kapaszkodnom a kis 50-es után. A szűk kanyarokban nem volt egyszerű tartanom vele a lépést. Tanulság: nekem is kell egy hasonló gép jövőre! Cseszneki szerpentinen felfelé végig 4.-ben ment fel, 7000-7500-as fordulaton 70-el. A pihenőben csak kamilláztak a pihenő sportmotorosok, amikor elhúzott előttük.
Szerintem ő jó miniszterelnök lenne.
Aztán csak oda jutott, hogy mennyibe került a motor.
Annyira fontos ez?
Biztos olvastad, hogy 1992 óta megvan. Egyébként sem hiszem, hogy sokat mondana az akkori ára.
Az ország azon része számomra ismeretlen még ne mjártam arrafelé de egyszer elnézek csak nekem ez itt jobban tetszik mert vannak dombok.