pl40 mindene eredeti csak kivéve a index mert vki összetörte. és így nhogy azt mondd hogy nem eredeti semmi rajta. a Puch TM- az meg alkatrésznek is jó ami mondtam hogy a hengert lehet kivenni belőle.
Ezt hívják vidéken ekecselésnek, vagy kendácsolásnak.
Engem csak és kizárólag eredeti motor érdekel. Mindig az a legjobb és legértékesebb. Az összetákolt motoroktól rosszul vagyok. Azt is elfogadom persze, ha valakinek az is megfelel.
Nézd meg a PL-emet. Eredeti és ez tényleg 100 felett megy. Amiket itt hallok, azok általában saccolt sebességek.
Szóval CSAK eredeti.
DE volna egy ajánlatom :S de nem tom mennyire érdekel a dolog téged? BÁr vagy egy ktm pl40-esem aminek a blokkja generálva van és plusz2 pót blokk van hozzá. És ez a mocit már sikerült kicsikarni a erőket. meg a végsebességet. DE még jobb ajánlat lenne ha azt mondom hogy a puch Tm ből átraknám a 80-as hengert mz karbival a pl40-esbe akkor meg sőt kitenné a 110-es végsebességet. De ahhoz meg kell csinálni a fékeket. de felőlem viheted a két mocit és egyikkel a másikat simán össze lehet hozni egy vad gépet. DE ha nem akarod, akkor is megértelek. Amúgy a pl40-esen már 32-es fog van házul :D de van hozzá 36-os is. gyárilag 42-es volt. lehet variálni.
Még szezonzárás előtt meg kéne nézni az erőv-iszonyokat a két motor között. Cobrára ráférne már egy új henger dugattyú gyűrű páros. Már nagyon sokat ment kompresszió kb 0:D De attól még erős szembeszélben megvolt a 93km/h
A Rigát láttam én is jártamban-keltemben. Látszik, hogy mennire másként láttok mint én, mert nekem eszembe se jutott még megállni sem. Igaz, a 80-as Zündappnál satuztam.
Jó kis gép épp hogy meg kell pucolni a mexát. Aztán megy át a blokk az RS vázba. Sokkal több alkatrészt adtak hozzá mint ami a képen volt. Pl tanksapka, oldaldobozok műszeregység nem is volt a képeken. De kaptam motoplatty gyújtást is, 6 os váltót, 4 es váltót pótkuplungot, deklit kipufogókat...
Nem vagyok fajgyűlölő, így KTM, Puch, Zündapp is jöhet.
Mondjuk ez a KTM komolyabb motor a szememben, mint a Cobra.
Azt is néztem párat mielőtt ezt megvettem és valahogy kisebbnek tűntek. Pro-lever, tokozott lánc, idomok azért komoly a KTM-en.
Még Suzu 80-as Zündappja is kevésbé volt bizalomgerjesztő, mint a KTM 50 PL.
slickricknek van gyári 4 sebességes blokkja az telljesen más. az sw 50 meg 5 és 6 sebességesben van tudtommal de még nem tájékozódtam annyira. egyébként ha érdekel valami kérdezz de csak normális keretek közt és arra válaszolok.
ezta sachs-et meglátná a puchi ne tudd meg mindárt jön anyázni téged :D mert ő akarta ezt. de télleg mert ő velem akarta beszereztetni. DE azért jó tudni hogy kinél van.
Ma voltam gyűjtögetőtúrán:
2 Sachs (egy Enduro meg egy RS50) egy zsák alkatrésszel 20 e
1 Mini Riga amit Zircen út szélén eladásra kirakva szép állapotban találtunk 15 e
Amúgy mindegyik motor komplett csak szétszedtük őket a szállítás miatt mivel nem volt motortartóm.
nemáááá én akkor kapom a szívemhez! ha tudnád hogy mennit keresnél rajta most?
ha találsz egy komoly gyűjtőt akkor tuti lennél. (mondjuk ha eszmei értékére nézzük akkor cirka 150-200 ezer ft)ha csak sima használati dolog akkor csak cirka 60-80 ezer. sztem a elsőre hajts. :)
Engem csak és kizárólag eredeti motor érdekel. Mindig az a legjobb és legértékesebb. Az összetákolt motoroktól rosszul vagyok. Azt is elfogadom persze, ha valakinek az is megfelel.
Nézd meg a PL-emet. Eredeti és ez tényleg 100 felett megy. Amiket itt hallok, azok általában saccolt sebességek.
Szóval CSAK eredeti.
Mondjuk ez a KTM komolyabb motor a szememben, mint a Cobra.
Azt is néztem párat mielőtt ezt megvettem és valahogy kisebbnek tűntek. Pro-lever, tokozott lánc, idomok azért komoly a KTM-en.
Még Suzu 80-as Zündappja is kevésbé volt bizalomgerjesztő, mint a KTM 50 PL.
amúgy azért minden motorost tisztelem amilyen motorja van :)
2 Sachs (egy Enduro meg egy RS50) egy zsák alkatrésszel 20 e
1 Mini Riga amit Zircen út szélén eladásra kirakva szép állapotban találtunk 15 e
Amúgy mindegyik motor komplett csak szétszedtük őket a szállítás miatt mivel nem volt motortartóm.
látom azt el sem tudod képzelni, hogy esetleg nem eladó.
ha találsz egy komoly gyűjtőt akkor tuti lennél. (mondjuk ha eszmei értékére nézzük akkor cirka 150-200 ezer ft)ha csak sima használati dolog akkor csak cirka 60-80 ezer. sztem a elsőre hajts. :)