Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem nekem akarod eladni?
A Casal spanyol motorgyártó, ilyen versenymotorjai hiresek voltak,itthon is volt egy pár 80 as.
ELADÓ ZÜNDAPP FŐTENGELY ZSÍR ÚJ MÉG DOBOZBAN.20-ért de alkudható!
Hát tényleg nem
Hát ezt tuti nem rakja be.
Hello

Mindből kell!Mennyiért adod?
Benceee! most fogok csináltatni puch matricákat. és szólj ha kell vmilyen matrica. És bármekkorára tudunk csinálni.
Küldj létszi egy e-mailt nekem!
Ez a 3 mind különböző típus. Felesleges őket hasonlítani.
http://members.aon.at/fhaglei1...
http://members.aon.at/fhaglei1...
h
ttp://members.aon.at/fhaglei1...

Bár a többit többet lattám a neten de a pirosból elég keveset.
De nem úgy érted. hogy ami nekem van az standard comet, de abból létezett comet 500-as de annak már nem olyan a hátsóteleszkópja meg a hátsólámpa stb. érted?
és ebből a pirosból 1963-67-ig gyártottak mindössze 10ezer darabot. utána jöttek a fekete meg a többi.
Mostmár színek szerint is csoportosítod?
de lehet hogy több van csak nem látjuk.
értelek de én láttam már annyi fekete meg kék cometet. De a pirosból csak 3at :S persze a negyedik az nálam.
Hülyeség egy évjáratra korlátozni... Egy adott típusra kell koncentrálni. KS 50-ből is rengeteg van. De ha pl. csak a 1982-1984 közöttieket nézzük, viszont rohadt kevés.
jójó de abból az évjáratból?
tanksapkát külön nem adod el? esetleg kulcs megvan hozzá annak nagyon örülnék
Tudomásod szerint lehet csak 3 van belőle, de én kapásból tudok 4-ről.
én mondtam,hogy gyere át,mehet a biznisz
2000 a komplett lámpa. Megfelel? Csúnyán van lefestve, de nem sérült.
hello
zt szeretném kérdezni hogy ez a motor milyen márkájú típusú mert semmit nem találok róla és gyújtását szeretném beállítani. Szikra van csak nem indul sehogy akitől vetem őnála tolatott a motor ha beindult de gyújtásán nem találok jeladód.
bár ha 60 ezerér viszed azt is elfogadom. De addig is közben csinálgatom. Vagy moci csere az is oké de amúgy milyen motorjaid vannak ha szabad kérdeznem?
Mennyi a lámpa? Vagy csak a búra? Mert szállítás közben az enyém ami be volt repedve kitört.
Raktam fel képet multkor...