De nem úgy érted. hogy ami nekem van az standard comet, de abból létezett comet 500-as de annak már nem olyan a hátsóteleszkópja meg a hátsólámpa stb. érted?
és ebből a pirosból 1963-67-ig gyártottak mindössze 10ezer darabot. utána jöttek a fekete meg a többi.
Hülyeség egy évjáratra korlátozni... Egy adott típusra kell koncentrálni. KS 50-ből is rengeteg van. De ha pl. csak a 1982-1984 közöttieket nézzük, viszont rohadt kevés.
hello
zt szeretném kérdezni hogy ez a motor milyen márkájú típusú mert semmit nem találok róla és gyújtását szeretném beállítani. Szikra van csak nem indul sehogy akitől vetem őnála tolatott a motor ha beindult de gyújtásán nem találok jeladód.
bár ha 60 ezerér viszed azt is elfogadom. De addig is közben csinálgatom. Vagy moci csere az is oké de amúgy milyen motorjaid vannak ha szabad kérdeznem?
Mindből kell!Mennyiért adod?
http://members.aon.at/fhaglei1...
h
ttp://members.aon.at/fhaglei1...
Bár a többit többet lattám a neten de a pirosból elég keveset.
és ebből a pirosból 1963-67-ig gyártottak mindössze 10ezer darabot. utána jöttek a fekete meg a többi.
zt szeretném kérdezni hogy ez a motor milyen márkájú típusú mert semmit nem találok róla és gyújtását szeretném beállítani. Szikra van csak nem indul sehogy akitől vetem őnála tolatott a motor ha beindult de gyújtásán nem találok jeladód.