Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háááát ez csúcs! ennek is falba verték a fejét kiskorába! na,mondjuk ettöl még messze állsz,ez igaz. ajánlom mindenkinek,nézzétek csak meg.
Helló nem tudom valaki tudna nekem segíteni nekem zündapp ks125 vizes van és kéne dugattyú, tömítőgarnitúra , hol lehet ezeket újonnan beszerezni .Azt szeretném kérdezni nem tudja valaki mekkora főtengelycsapágy kell bele.
Sziasztok! Ki tudja megmondani, hogy ki árul láncszettet Cobrához? Melyik gyártó, vagy forgalmazó kínál ilyet? Köszi a segítséget előre is!
Minél jobban növeled az előkipufogás kerresztmetszetét (mielőtt a felömlő kinyit) annél kisebb szögű cső elég.
Persze, ez csak elsőkörben, mivel itt minden mindennel összefügg
Még ha hihetetlennek is tűnik tudom mipízért mennek az ilyenek odaát!
http://www.youtube.com/watch?v...
És hogyha trapéz kipufogóhoz gyári csövet használok?
Itt van az esemény kiírása.
http://www.simson.hu/index.php...

Jó lenne, ha jelentkeznének akik jönnének, hogy tudjunk kalkulálni a pályadíjat.
Készül a kiírás, hamarosan kintvan, akkor belinkelem.
Kicsit madárnyelven van írva, de alényeg érthető belőle

Trapéz kipu esetén, az induló kerszetmetszen nagy, ha ehhez van tervezve a kipu, az előnyös, iílanhez a nem túl nagy szögű cső válik be.
HA állandó méretű, akor lent is feleslegesen nagy a keresztmetszet.
Amúgy mennyire gond hogy a gyári tuningleíráson a Riga kipuffját trapézolni kellett és én nem trapézoltam hanem csak kimartam megfelelő méretűre?

És hol lesz a verseny?
Pár hónap/év múlva még többet fog érni. Olcsóbban biztos nem adja oda senkinek.
Amúgy nem az enyém, 'zundapp' kollégáé.
hát nem akrom leszólni de enyiért szerintem is rád fog rohadni nem érdemes eledni őket mert főleg ebben az idöszakban nincs aki megvegye
az unio óta nincs balkán,a német sem adja neked oda fillérekért,csak azért mert keletről jöttél.ezt csak azok teszik meg,akik nem a napon barnultak,és nem pénzért szerezték az eladnivalojukat!remélem érted amit irok?
Melyikre?
Bocs, biztosan elsiklottem fölötte.
Ha neked a zöld Puch 80.000 magyar Forintért drága, nyugati áru, akkor menj a 'csába! ...

5-600 euró alatt nincs is ilyen nyugaton!

---
Vita lezárva az ócsóságról.
Akiben van egykis vonó az hamar kiderül!
Ejnye ez így nem működik!
Vidd innen hulladékjaidat!
Kinek van erre pénze?

Óccsóértkellvenni drága vagy nem nyugati áron kell mérni a motorokat itt a balkánon!
BEszerzed balkáni áron és nyugati áron árulod!
Mindenki magából indul ki!
Puch Alpine - 1961
pedig jo uton haladsz effelé,legalábbis azok szoktak ilyen olcson vásárolni,vagy inkább csak eladni! bocsi,de ez nagyon passzolt ide
pedig jo uton haladsz effelé,legalábbis azok szoktak ilyen olcson vásárolni,vagy inkább csak eladni! bocsi,de ez nagyon passzolt ide
ja és azt tegyük hozzá hogy ugy jár a puchom motorja,mint 1 svájci karóra.csakhát a nyugati árakhoz képest is olcso,dehát van aki sokallja...kint 500 eur.-ért kapsz leharcoltat,akkorhát melyik az ócsóó?
...Zündapp blokkal.