Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lendkereket akartam írni.
De a színek a rajz szerint barna-test, a sárga meg megy a lenkerékhez, a mharmadik vezeték a világítás. Lehet, hogy fémfogalalata van eredetileg az izzónak?
Muyzáj az órát letestelni, mert a testhez képest van tápfesz is meg jel is, ez három vezeték.
Kösz.
Akkor azt mondjátok meg légyszíves,hogy melyik pontosan a test és melyik az "áram".
Barna a test?
Sárga az áram?
Ment mail
ZÜNDAPP tulajok!

Szeretnék egy Zündapp standot a 2011-es Oldtimer Expon.
Egy kiállítást. Ha a szervezők is benne lennének.

Ti benne lennétek egy ilyenbe?
Ehhez kellenének restaurált, eredeti de szép, felújításra váró motorok, illetve alkatrészek.
Képek, relikviák, bármi, ami Zündapp.

Várom a jelentkezőket!
Lefényképezem, de megpróbálom az én verziómat is. Két kábel jön ki, és az izzó test részére megy az egyik(barna), a másik a sárga az alaplaphoz. Az izzó szigetelten, egy fogalalatban van az órában, az óra szintén szigetelt gumiágyban van a műszerfalban. De jó, hogy kibeszéljük a témát, ha egyszer sikerül bekötni, tévedhetetlen leszek a témában.
válaszoltam a mailodra
Nem.
Két vezeték jön ki, de mindkettő szigetelten:)
Ebből egy a jel, amásik a tápja a műszernek.
A karmadik kábel a test, ami a megvilágító izzóhoz megy, ez a műszer testje is egyben.
Két vezeték jön ki a fordulatszámmérőből, az egyik barna, ez a test, a másik sárga ez az alaplapról jön. Rajta van ezen a jeladós alaplapon is a sárga, az lesz a nyerő.
hellosztok egyik haverom mondta hogy jó kis fórum és simson is van puch minden föleg mzoliról beszélt a képeit elnézve elég jóat gyárthat
Amúgy mennyire gond hogy a gyári tuningleíráson a Riga kipuffját trapézolni kellett és én nem trapézoltam hanem csak kimartam megfelelő méretűre?
Rajta vagyok az ügyön csak sajnos nekem kell utánajárnom a saját karbimért amit kölcsönadtam....
De most megint tanultam valamit ebből...
Less már rá légyszi a klubos mailedre.
A puc cobra 6VOLTOS?
aksi van benne gyárilag?
De attól, miért kérded?
Jankóval beszélj mert csak rajta múlik.
Monzadról dobhatnál már valami videót olyan körbejárósat!
Kicsi túráztatás meglgen meg ilyenek!
Na Janko van karbi vagy nincs karbi? Ez itt a kérdés.
persze, ott van a moteleken, nemtom miért nem nézik meg...
Az általam betett műszer nem a világatótekercs frekiével dolgozik.
Az egyértelműen onnan táplálódik, de a jelet a gyujtásról veszi, jelesül a gyujtótekről.
Nemtudom nekem a gyújtás egységre van kötve a Fordulatmérő. Elvileg a jelen van de a 6 lábat végigpróbáltam amelyiken működött otthagytam.
Hátha sikerül a képet betenni.
Na, találtam egy képet az óra nyáklapjáról. Itt látszik a kis égő, ami nálam ki volt égve.