Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt én megvenném de nincs valami közel...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lrw5
0-3500067
Amugy miért jó a Nicasilos henger?
Nekem a zündappba az volt de nem lehetett javítani ezért újraperselyeztettem...
Ma szóltam az embernek azt mondta holnapután hozza...
Mivan ezzel a simsonnal?
Eladó tied vagy mi?
NA mivan a kölcsön karbival?
Tiszta szégyen önmagukat járatják le az ilyen köcsögök!
Aki kicsit tisztában van vele az csak nevet az ilyeneken!
Haverral néztük az autómotor 1979 januári vagy mikori számát és láttuk benne a kreidler 50ccm, 12 lóerő, motoplat megszakító nélküli gyújtás,13000 fordulaton!Enduró motor volt nagyon baba!Nicasilos!
Éppen most nevetgélünk a kluboldalon egy 250 ezerért hirdetett "restaurált simson" hirdetésen, a motor tele van tajvani utángyártott alkatrészekkel:)

A múltkor vaterán addig kommenteztünk egy hasonló negyeszü neppert míg leszedte a hazug hirdetését:)
Endúrósított!
Tudok most simosnt 2 30 darabja 15 egyik 4 gangos csak előkell keríteni a gazdit!
Elhozomm ÓCCSÓÉRT!
Ment a mail.
Én tűzbe!
Én lemosom benzinnel és brigivel és gátlástalanul felkúrom a gázra.
Mivel érdemes felmelegíteni 250 fokra amúgy?
He üssed, mert levésődik az illesztés.
Melegíteni kell, a simsoné 250 fokosan kiesik mgától.
Hát ez érdekes szerkezet....
Az enyémben ilyen nincs...
Ma csináltam szivatót a puch karbiba és nagyon fasza lett!
Ja Jankonak szól!
Na nekem ilyen az a kis pöcök löki ki gázra.
Az alkatrész az nekem annyi hogy átmegyek a szomszédba és van minden;) csak 28 as PHBH m van. Amúgy hogy lehet felömlőt nagyobbítani ha csak 1 milit kell felfelé? Hüvelykiszedés nélkül... Mert a Riga tuninghengeremen az nincs megcsinálva. Ha marósgépen kicsit átlósan belenyúlok és kimarom? Amúgy ma kiütöttem em használhatatlan Verhó hengerből a hüvelyt és észrevettem hogy gyárilag nem egyforma a 2 felömlő!:D Kb 1-1.5 mili a külömbség:D
Kecskédi motorosbolt!
Simson.hu nagy támogatója!
Teljesen jó karbi az, hiszen egy mikuni 1/1 es másolata, csak az öntvénye törékeny kissé.
Némi megszokással jól hazsnlható, nekem is volt, teljesen jó, csak nincs hozzá alkatrész.
DE!
Mutsd meg melyik az mert nem tudta megnyitni semmi ts m!
AZ KELL!
MI AZ ÁRA?
Nekem van IZS karbim is
Küldtem mailt nem kaptad meg?