Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom milyen motoron volt 2hengeres valamiröl szedte le a mukso talán yamaha volt de kisértetiesen hasonlit a mikuni-ra
csak álló forgórészem van ilyen sorszámú
Szia veled beszéltem egyszer puch cobra kábelköteg ügyben!
kompletten kellene nekem egy mindennel együtt
olyan gyújtáshoz kellene bosh és 2 2 párhuzamos tekercs van és középen meg a jeladó 6 kábeles
és a száma1217 031 178

lenne ehhez cuccod?
komplett elektronika köteg meg relék meg trafó stb ! csak álló és forgórész nem!
és ha van menyiért?
És mikor lenne aktuális. Bennem tudod hogy megbízhatsz. Már cseréltünk így neten...
szép henger igy elsöre de jo is lenne......föleg ha közelebb laknál és látnám a henger falát a saját kezemböl na de majd késöbb most a gilerára koncentrálok a puch-al ugysem tudok most járni /melozni/ fázos vagyok egy kicsit.
Hello!
Min volt ez a karbi eredetileg?
Mekkora?
Köszi
Abból nekem is van sok a 21 esből.
nekem van big 21 mm karbim több db hiányosan
ha érdekel !
dugóm nincs hozzá de gépműhelyben beleraknak robesz dugót pár ezresért havernak úgy csinálták meg és nagyon jól ment. És van egy teljesen jó vizes niki hengerem:) HF el hőgombával(!) ami rohadt ritka cucc. Ja és akkor stipistop a 80 as szett:)
inkább egy jo kis vizes nikaszilos hengerre fáj a fogam dugoval gyürüvel,van?akkor beszélhetünk a 80-as rol.
mond el az asszonynak. én is mondtam neki.......gratula.
Csak akkor kapsz MSN-en vírust, ha rákkatintasz a linkekre, amik rejtik a vírust...
Mennyibe lenne az nekem?:D Karbi milyen kell? 80 as blokkra való gyárim is van. 23 mas.
azt hittem te kerestél karbit most szereztem egy faszát a 80 as blokkra ha jo lessz rá...még egy kicsi bütykölöm a blokkot utánna a tied...
Puch ranger felnik nem érdeklnek valakit?
szt lettek szedve tükür fényre polírozva ujj rozsaóda mentes küllőkkel! befűzve! ojjan mint az ujj
meg komplett rangerem van felujítás alatt 80 ba adnám anyiba amenyibe nekem van ! sőt még bukok is rajt!
Nemigaz:( Üzleteljük el már valamire
Van azóta... Bing 21 meg stb
ja a padláson a 80-as blokkon
de viszont te kerestél karbit?
nem telepitettem fel a gyárit meg alapbol nem instaláltaatam az xp vel nem kell asszony+msn+virus fö a békesség.
És még megvan az áhított Babetta gyula?:D
Van msn ed?:D
soká is leszek....a gépem beszart bekaptam msn-en virus alaplap elszált....pfff a legszebb az hogy beleraktam a vinyot egy másik gépbe alaplap eszáll..eredmény-kér rossz alaplap+egy szétvert vinyo+most egy kölcsöngép.
régen voltál msn en is!
mi lenne ha linkelnéd és nem beszurnád? amugy csá sr...rég beszéltünk.