Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mintát bárhol találsz a neten.
De persze nem szólok bele, ahogy gondolod.

Fő, hogy jó legyen!
egy kis emlékeztetö a puchi-nak,mert szelektiv a memoriája!
Mintám nincs, így maradt a német cég.
Már meséltem, hogy csináltattam én már itthon, de az egy szar volt.
Természetesen nem csinál.
De minta alapján tudok embert.
Lehet hogy drága, de én nem tudok más lehetőségről.
Hallok itt olyanokat, hogy csinálnak itthon is.
Hol, ki, mennyiért?
Ha azt mondom, hogy KTM PL-50, akkor csinál nekem valaki komplett matrica készletet? Alig hiszem...
Írtam.

Tudsz innen rendelni.
Sajnos ezen a héteen elvagyok szakítva a géptgől de azért idejövök ha tudok majd megpróbálunk konzultálni!
JAjj hoggyálmár bazdmeg egésznap melózok te meg fáraszasz a hülyeségeiddel!
Tudod hogy neked úgyis válaszolok a leveleidre csak idő kell hozzá.
Nem megy mindenkinek olyan jól mint neked!
Lesd má meg a mailjaidat!
Tudom hogy a legjobb védekezés a támadás de azért tanúlságosvolt ez a kis jelenet hogy befostak a zündapposok.
Egyből mint akit sarokbaszorítottak!Sakk matt!
van többféle,ilyen esetleg? most csak erröl van képem
Köszi, megpróbáltam, de itt sem ad fel semmit. Sajna. Azért köszönöm!
Ha az első kollégának nem kell, akkor megbeszéljük! Ha nem találok fogaskerekeket, akkor elboltolhatjuk majd.
ugy látszik,hogy csak a puchos hozzászolást olvasol el,pedig már honapokkal ezelött felraktam ezt...
Szia. Sajna tényleg nem válaszoltam akkor. Ha van újszerű első3 hátsó fogaskereked akkor elboltolhatjuk a 19.es karbit!
multkor irtam hogy érdekelne a karburátor,és te sem válaszoltál....egyébként valoszinü hogy van fogaskerekem,ha lesz kedvem ,megnézem....
Itt találtam képet egy autó motor számról. Benne a Cobraval.
Azt írja, hogy 5 Kw ot ad le 6000 nél azaz 6.5 lóerőt. És idézem "Elől tárcsafék lassítja és állítja meg a hosszú életű grazi kismotor futását.
szerintem meg nem.de egyébként tök mindegy,a te ds-el maximum a babettákkal versenyezhetnél..
Csak pár év a külömbség mivel az enyém '78 as a Dappod meg 75 ös ha jól tudom...
Mégis mennyi lenne? Mert nekem is jó lenne egy ilyen Puch fordulatszám mérő. Mindegy milyen csak működjön 6v os legyen.
Van szerintem neki pár darab ha jól emlékszem.
Én is azt mondom, hogy kifogás:D Eddig azt hitegette hogy meg tudja azért fogni. Majd ott kipróbáljuk... Nem lehetne megcsinálni egy Puch fórum találkozót ott? Egy ilyen kezdetit. Mivel mindenki Pest körül lakik aztán ott lenne közös eszmecsere, gépkipróbálás, motorozgatás...