Mondtam már, hogy motelek, de nem hisztek nekem.
Ott van minden ezekről a kis motorokról, többek között a SAmpi által elátkozott motoplat javítása is:)
Az enyém sem mozdult meg még soha. Arra mondana valaki egy módszert, hogy a működőképessége hogyan ellenőrizhető? Mondtak már olyat is nekem, hogy kell akkumlátor a motorba és akkor jó lesz, de nem hiszem.
Ismétlem. Nem a világítótekercsre kell kötni!
Hanem az ami jön a jeladótól nem tudom milyen színű vezeték na arra kell. A jeladó az a kis vasas pirosszerű műanyag vacak ami lelóg az alaplapról.
Köszi, csak nekem az a problémám hogy egy babetta gyújtásos simsonra szeretem volna rakni.
Akitől vettem azt monta jó rá, mert a világító tekercsre kell kötni, de a mutató meg se mozdul.
Lehet hogy átvertek?
Sziasztok!
Vettem egy VDO 434.803/5/3 tipusú fordulatszámmérőt, gyilván puch-on volt valaha, valakinek van-e tapasztalata javítással kapcsolatban, adtam neki testet, meg az 59 est rákötöttem a világító tekercsre, de a mutató meg se mozdul.
Mit lehet neki csinálni, azon kívül hogy elhajítom?
Ez 1/20/60 -asé, más nem is volt nekem. Ez csak egy hidegindító, garázsban tartott vagy jól beállított motorhoz nem nagyon kell, tapasztalatom szerint. Ha nincs rajta a karburátoron, akkor annyit kell csinálni, hogy a fedélen a furatot el kell tömíteni.
Tartjuk a kapcsolatot Janóval, van egy ilyen autómata szivató szettem, de az egyetlen ami az évek során hozzám került. Indult a motor nélküle is, de amikor beépítettem a rezonancia előbb-utóbb leengedte még erősebb rugónál is. Csak addig kell amíg el nem indul a motor(1-2 rugásnál nem több), utána egyből felhúztam, mert felesleges. Nélküle 3-5 rúgás, és menet közben nem kezd el darálni a motor a sok benzin miatt.
az a fajta karbi nem a monzákon volt?a 4sebességes blokkon?ha igen akkor nincs,csak egy puch karbim van ami cobrára-ra valo.de ha felveszed a kapcsolatot locsi istván urral akkor neki szerintem lessz alkatrész itt találhato a poch forumon csak a nick neve nem jut eszembe. rick hez hasonloan: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hello.
Nincs estleg eladó cuccod 1/20/60-as karbihoz?
Szükségem lenne az automata szivató részére(A fémlapra ami elzárja a levegő utját és arra a rúdra ami ezt a lapot mozgatja...Ami indításnál lenyomunk..
Emzoli!
Nem én átkoztam el, a szerelő mondta, hogy ezek egy kalap szarok, jóval még nem találkozott.